sayın bigpatron

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HATTAP tarafından 11 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HATTAP

HATTAP User

bana gecen hafta 14 gün bann attınız forumdan DALGACI forum niki bu bana ders oldu bir daha BOT la ilgili yazarsam yasaklayın forumu bana
    bunu yazmamın nedeni af dilemem değil sadece doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar oldu.
    bende artık bu konuyla ilgili konulara bile cevap yazmayacağım .
    ha banı düşüncemi yazdım diye banlandıysa o nada saygım var.
    iyi görevler bigpatron

2. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Yanlış hatırlamıyorsam hp MOD'umuza karşı açtığınız ve hoş olmayan bir tutumuzun olduğu konu yüzünden uzaklaştırma almıştınız.Bot'lar hakkında kimseyi incitmeyecek şekilde istediğiniz görüşü,şikayeti ve isteği yazmak sonuna kadar hakkınız fakat yanlış bir tutum sergilemeniz hangi konu olursa olsun size olumsuz sonuçlar doğuracaktır.

●ђр● bunu beğendi.
  3. HATTAP

HATTAP User

yo öyle bir şey yazmadım ben???
    botlarla ilgili yazmıştım ben ve düşüncemi söylemiştim eskiye dönük bakabiliyorsanız bakın efem

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Yok hayır modum, o başkası, Dalgacı nickli arkadaşımız 'ne oldu bu oyuna' adlı konudaki mesaji yüzünden yasaklanmış. Profil sayfasi uyarılar kısmında bakabilirsiniz detayları gözüküyor.

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Bu arada konuyu da kilitleyelim çünkü forum ve bu bölümle alakali bir şey yok, yazmak isterse adminimiz zaten gelir yazar.

6. Minguinho

Minguinho Guest

Evet,okudum kusura bakmayın yanılmışım.Sayın MOD'umun da dediği gibi burada bize söylenecek söz düşmüyor bu yüzden.

Saygılarımla...

●ђр● bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.