sayın bigpatron etkınlıği devre dışı bırakın

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Hastasıyızzz_DeDe tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a dün 4 saat oyuna erışım yoktu şimdıde aynı dünkü gıbı oldu oyunda olan gemıler hareket etmıyor yenı oyuna gırenlerde %20de takılıyor ne bıçım etkınlıktır arkadaş 2 gündür aynı ezıyetı çekmek zorundamıyız ruhlar karnavalıymış ruh çağıra çağıra seafight çarpildı :)

Son düzenlenen: 18 Haziran 2014
  2. özkantr

özkantr User

hastasıyız dede çileği???? nedemek :D konuya katılıyorum. önceki etkınlığı tekrarlasınlar bundan kimseye hayır yok.

3. Bundan önceki etkinlik gelsin lütfen!!! Sizde fazla uğraşmayın...

4. aynen devre dışı bırakılsın. bir haritaya çok yüklenme oluyor..

5. Sayın bıgpatron bence tüm dünyadakı seafıght oyuncuları arasında bır anket yapın ; etkınlık olsun oyun böyle donsun mu ? etkınlık olmasın normal oyunumuza devam edelim diye , kimse etkinlik istemeyecektir inanın

6. yazım hatası düzeltım :)

7. kental

kental User

Önceki etkinlik gelmesi temennisi ile.

8. Tragula

Tragula User

Bunu fikir havuzuna aç

9. lütfen birşey yapın

10. bu etkinligi iptal edip ya önceki etkinligi getirsinler 12 gün boyunca yada futbol etkınlıgını aktıf hale getirsinler

11. Bıktık ama bu ne 2 gündür böyle madem böyle etkinliği tamamem iptal edin

12. birde etkinliği uzatırlar aman kalsın kardeşim uzatmayın normal oyunu geri verin baride tentacle falan vuralım daha karlı :D

13. yav oyuna giremiyoruz acıklama yapın bari bundan da mı acizler bu oyun sistem krucuları

14. valla bence etkinliği iptal edip hediye versnler tasarım yada pet. kimse hayır demez

15. özkantr

özkantr User

zaten mılletı kandırdılar nimet çıkacak paperboydan dıye mıllet de paso yuklenıyo :D cok az cıkıyo.
    suppporta mesaj attım .konu ıle ılgılı calısma baslatmıslar

16. kental

kental User

Bu şekilde aksamalarda kupon verilirdi.

17. En mantıklısı etkinliğin kaldırılması sürekli sorun olucaksa etkinlik çıkarmanın anlam yok millet oyundan soğuyor zaten çıkarılan etkinlikte inci vs kasma düşüncesi olmadığından kimsenin etkinliğin kaldırılmasına tepki göstermez ayrıca Dünya Kupası etkinliği çıkarıcakmışsınız en iyisi gelecek etkinliğe yoğunlaşmanız ve sorunsuz bir şekilde etkinlik geçirmemiz için çaba göstermeniz gerekmektedir...

»Zo®«_PRUVA_ ve Carrierist bunu beğendi.
  18. zagoppa

zagoppa User

tam gaz yarış takılıyor ve batıyoruz enkolay diye düşün müştüm:Dbiletlerimiz boşagitti seafight bi güzellik yapar heralde kupon gibi felan:D

19. eski etkinlik kat kat daha iyiydi ruhlar karnavalı güzel bir etkinlik olmasına rağmen onlarca oyuncunun aynı haritada olması dolayısıyla adım atamıyoruz bu etkinliği kaldırın yerine kaplumbağayı getirin daha iyi

20. düzeltin şu etkinligi soguduk iyice oyundan ya

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.