Sayın BİGPATRON dikkatine !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ECE-DUYGU[CENK] tarafından 28 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Resetten önce baraküda liginde olan gemim resetten sonra bir alt lige düşmüştü. Supporta yazdım hata mı acaba diye hata olmadığını söylediler benim veya gemime giren bir kişinin bu işlemi yapabileceğini belirttiler.

Bunların ışığı altında ben veya bir başkası gemimi resetten sonra bir alt lige düşürse bunun belli bir bekleme süresi var bir üst lige çıkmak için.Bir kaç kere supporta yazıp mantıklı bir cevap alamyınca güvenli limandan bir üst lige çıktım. Bu durumda bir hata olduğunu gösteriyor.
    Diğer konu supporta ki hiç bir görevli seyir defterini inceleme gereği duymadılar seyir deftari incelence hata oldığu görülecek.
    Ben kendi çapında bir oyuncuyum bu olaydan zarar gördüğümü ifade etmek istiyorum.Lütfen hesabımı inceleyin ve ligde meydana gelen hatayı görürsünüz.
    ıd: 17719521

kipkin~CENK~ ve -Hades- bunu beğendi.
  2. Sayın Bigpatron sanırım konuyu görmediniz

»EL-Capone«KGH² bunu beğendi.
  3. -Hades-

-Hades- User

Dostum okudum mesajını , tuhaf bir durum var.

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Tatildeyim tam olarak girip bakamıyorum her konuya. Belirttiğiniz şekilde daha önce sorun olmuştu ancak sorun düzeltilmişti hatta 5 lig parası veren kod verilmişti. Aynı sorun yeniden oluşmuş olabilir. Malesef hata olsa dahi lig düşürme yada yükseltme gibi bir yetki yok oyunda dolayısıyla yapabileceğimizde birşey bulunmamaktadır. Durumu programcilara incelenmesi için ileteceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.