sayın big patron yardımcı olabilirmissiniz

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve D€MON tarafından 8 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. D€MON

D€MON User

aylardır gemimde sorun var şifre degişimi e posta degşimi facebook baglantısı kesmek için gelmesi gereken linkler e postama gelmiyor 3 ayı gecti yazıyorum supportlara hiç bi sonuç yok gemime izinsiz girenler var kesemiyorum facebook baglantısını degişemiyorum şifreyi 3 ay oldu defalarca uyardım supportları defalarca söyledim gemimin başına bişe gelecek diye hiç bir şekilde yardımcı olan olmadı ve gemim bir ay ban aldı kapalı suan burdan tekrar soyluyorum yardımcı olmassanız gemi açılır açılmaz yine banlatacaklar ne yapalım nereye başvuralım siz söyleyin bi insana 3 ay sorunun düzelmesini beklşyoruz yazılmaz en sonunda ban aldı eger yardımcı olamssanız gemimi tamamen kapatacaklar bunları supportlar defalarca yazmama ragmen hiç bi gelişme yok ve gemim kapanırsa eminim kşmse sorumluluk kabul etmeyecek ya yardımcı olun yada yardımcı olacak birilerine yönlendirin yardımcı olmayacaksanızda söyleyin olmayacaz diye başkası kapattıracagına ben kapattırayım gemiyi zoruma gitmesin bari bizim almanyaya falan gitme şansımız yok bize sizin yardımcı olmanız lazım ama hiç bi şekilde 3 aydır bir yardım görmedim yardım edin ben hile kullanmadım bot kullanmadım 3 aydır uyarılarıma ragmen kapatıldı gemim 1 aylıgına kim sorumlu şimdi bundan benmi sorumluyum oyundaki açık yüzünden cezası bana kesildi ve hala düzeltmesseniz bu sefer tammamen kapattıracaklar gemiyi ben artık kimseye diyecek bişe bilm,yorum siz yardımcı olun bari sorun olan gemini ıd 149/17240970 budur

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.