Sayın Adminler

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Alperennn, Jun 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Alperennn

Alperennn User

Bence oyunculara elit gülle yardımının artırılması gerekli. Sadece elit olarak Kabuk Kırıcı Güllem kaldı. Oda zaten etkinlikten kalma. Elit gülle olmayınca oyunun tadı çıkmıyor. Bu yüzden oyunu bırakmayı düşünüyorum. Oyunculara biraz daha elit gülle yardımı yapılmalı. Patlayan güllem 0, Havai Fişek 0, Güçlendirilmiş Patlayan güllem 0, Bitek Kabuk Kırıcım ve Vudu Güllem vs. var. Oyunculara biraz daha elit gülle desteği sağlanmalı.

2. Mardinly

Mardinly User

Gereksiz bir yardım olur el emeği diye bir şey var ve kaldı ki herşeyi adminlerden beklemek mantıksız olur.Kendin kas kendin harca.Seafight yıldönümü ve özel günler hariç oyunculara az birşeyler desteklenmez oyunu yeterince doğru düzgün bir hale sokmaları oyuncular için yeter de artar bile.

3. Alperennn

Alperennn User

Bence bu oyunu paraya dökmekle alakalı ve benim yaşımdaki oyuncular oyuna çok bişey yatıramazlar. Hem el emeğinden bahsediyorsun tamam da oyukla el emeği de olmuyor.

4. kental

kental User

Bence gereksiz bir öneri olmuş. Pırıltıdan topladıklarınla bile gülle alabilirsin. Bir de sandıklar var. Etkinlik zamanlarını saymıyorum bile.
    Önemli olan normal hasarını arttırıp gülleden tasarruf etmekte yatıyor bence. Etkinlikte ufak tasarımı al, topları elit seviye yap, yeteneklerden barutu aç. Bunlar seni oldukça güçlendirecektir ve epey tasarruf yapabilirsin.

5. XanTier

XanTier User

Satın aldığım gülle sayısı 50bini geçmemiştir benim. Ama nereden baksan 1 milyon elit güllem var. 4 aydan kısa zamanda bu kadar birikti elimde. Şubat'ın ortasında başlamıştım oyuna. Elindeki gülleyi har vurup harman savurmazsan çok rahat birikir gülle.
    Aruba, Sandıklar, etkinlikler... Bence gülle konusu Seafight'ın en oyuncu yanlısı olduğu konulardan birisi :)

6. Bence gerekli gerçekten özellikle düşük oyuncular çok sıkıntı çekiyor. Pırıltıdan çıkanla falan olmaz bu iş

яoтαsız and Alperennn like this.
  7. Yapmayın beyler eliti npclere sıkmazsanız elit zaten sizde kalıyor alt haritaların hepsi boş sayılır sadece pırıltı kassanız iki günde yeterince elit gülle toplarsınız

XanTier likes this.
  8. arkadaşlar geminde elit güllesi olmayan bilemez bi ara oyunculara 100 bin havai verilmişti arada böyle büyük çaplı gülle kodları verilse çok güzel olur şuan gemisinde güllesi olupta olmayanlar için gereksiz diye düşünmeyin KOMŞUSU "AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEİLDİR" hep kendinizi düşünmeyin birazda karşıdakileri düşünüp kendinizi onun yerine koyun.

яoтαsız and Alperennn like this.
  9. Arkadaşlar bakın bu oyun iki şekilde oynanır ya el emeği ya cep peresi :) bu ikisi dışında adminlerden birşey beklemek gibi bir seçenek olduğunu hatırlamıyorum.Size tavsiyem pereyi unutun el emeği ile kasın aynı benim gibi, düzenli olarak günde 2 saat oynamak bile sizin gelişmeniz için gayet güzel bi zaman .Ayrıca toplarınız full değilse bile gülleleriniz az vuracağı için çok gider yani toplarınız full olsun elit istiyorsanız pırıltı kasın alışverişten alın harita bitirip elit alın mojo sallayın leveliniz düşük ise admiral sinclrsmen
    kesin yani alabildiğine çözüm varken adminlerin birşey yapamacağını bile bile onlardan birşey beklemek mantıksız çünkü olarak Forum Admini isteklerinizi iletirler ama yerine getiremezler.Şimdi mantığınızı ve aklınızı kullanarak 2 saatte en iyi şekilde kasmanız temennisiyle :D :D :D ;)
    İyi oyunlar

10. Alperennn

Alperennn User

Kardeşim elit top kasmak kolay değil bide sürekli bizi batıran gemiler var pırıltıyı biriktirerek 25 kiloluk top almak kaç günümü alıyor bu yüzden altınla alınan toplardan almak zorunda kalıyoruz oda gülleyi bitiriyor. Çıkarsan altınla aldıklarını bu sefer çok az vuruyosun. Biraz bunları da göz önüne alın 20 tane bile elit top yok inci toplayıp anca o kadar oluyo kimse kusura bakmasın.

11. dediklerine katılıyorum ama zaten adminlere iletmeleri için söylüyoruz yani en azından ben kendi adıma iletmeleri için söylüyorum
    iyi oyunlar

12. özkantr

özkantr User

arkadaş hıc gulesım yoktu. elıt gulle kasılmak ıcın degıl savasmak ıcındır. elıt topu olmayan bı oyuncunun elıt gulle dusunmesı bıle sacma. oyun bu kasılacan yapacan elıt gulleni. ya da parayla halledıcen. herşeyi devletten beklemıyecen :D

13. vaviyen

vaviyen User

merhaba. oyunda ticaret yapmamıza imkan vermeniz mümkün. limanlar oluşturabilirsiniz. aynı görevlerde olduğu gibi bir limandan başka limana yük vs taşınabilir. bu limanlar aynı haritada olmayadabilir. geminin kapasitesine göre alınabilecek yüklerin ağırlığı ve parası farklı olabilir. ihale ile yük alınabilir. bunu düşünmenizi rica ederim.

14. Bencede savaş puanı için elit gülle lazım ancak güçlü gemiler zaten yapıyor önemli olan oyundaki güçsüz gemiler yoksa yakında batıracanız gemi kalmayacak hertaraf 1 milyon canı olan süper gemiler kalacak batırmak için artık atarsıniz 20. Bin elit gülle .....

15. cяяuzz

cяяuzz User

yav elit gülle nasıl birikiyor diyorsunuz full bir geminin bütün bonus haritalarından aldıgı ana darbeyle vudu darbesinin toplamı 900 binlere ulasıyor ço güçlü gemilere zaten vuramıyorsun vursanda en az 20 bin elit güllen gidiyor ne birikmesi adam mı kandırıyorsunuz kardeşim