Geri bildirim Sayın Admin ve Yetkili arkadaşlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~E~P*R*O*F tarafından 1 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Sayın Admin ve Yönetici arkadaşlar,

Yazdığım bir kaç satırı okur soru ve sorunlar hakkında bilgilendirme yaparsanız ziyadesi ile memnun olacağım zira sizin vereceğiniz cevaba göre oyuna devam edip etmeme kararı vereceğim.

1- Türkiye serverler oyuncularının oyunla ilgili sorunlarını ilettiği yetkili merci supportlarmıdır ?

Şayet cevabınız evet ise lütfen yetkili arkadaşların oyuna (taraf olmadan) müdahil olmasını sağlayınız, davulun sesi uzaktan hoş gelir misali oyunda aktif olmayan bir kişinin olanı biteni merkezden gelen iki satırdan anlayıp yorum yapması yada şikayet iletmesi mümkün değil.

2- Etkinliklerde script progam kullanmak sureti ile hile yaparak yada buglardan faydalanarak bir takım kazanımlar elde eden oyuncular oluyor defalarca kez şikayet edilmelerine rağmen bu oyunculara ceza uygulanmadı ve hala her yerde kendilerini gösteriyorlar . Bu durumda bahse konu oyuncuların yaptığı her ne ise diğer oyuncular da aynı şeyi yaptığında ceza almayacak demek olmuyor mu?

3- Özel haritalarda oluşan açıkları kullanmak program kullanmak sureti ile harita sayılarını arttırmak moda oldu, oyuna yeniden başlamamın üstünden yaklaşık 2 yıl geçmesine rağmen Aruba kazanına takriben 100 milyon üstünde inci atmışlığım vardır. Bu durumda ben ve benim gibi inci ile harita açan oyuncuları ne duruma düşürdüğünüzün farkındamısınız?

3- Son olarak Lig Sistemi ile ilgili ve benim asıl takık olduğum konuya geleceğim; şayet size adil geliyor ve Tr yetkilileri olarak müdahale edemiyoruz diyorsanız sorunu kaynağından çözmek için farklı yollardan ben müdahale edeceğim.

Para ile gülle ve inci alıp arubadan harita açacağımz ve aynı portalde olduğu için Seafight takımında bulunan yetkili adminler ve yetkililerin oyuncu gemileri yarışacağız bu durum size normal mi geliyor?

NATOTAN[›†‹] admin tüm Almanya 4 server oyuncularının harita sayısı kadar harita vurmuş istatistiklerden görebilirsiniz;

Kaynak İstatistikler;
    Başak Harita Sayısı : 5.352
    Oğlak Harita Sayısı : 2.439
    Yay Harita Sayısı : 1.511
    Yengeç Harita Sayısı : 711 - 26.09.2015 tarihindeki sayı idi şu an 799 olmuş bariz bot ile harita vuran bir takım lideri hey yavrum hey kimlere kalmış bu oyun... En kaba şekli ile buyrun hesabı ; geçtiğimiz günlerde oluşan Lig bufu sistem hatası nedeniyle NATOTAN[›†‹] gemisinde 327 top olduğunu tahmin ediyorum ki öyle (araştırmadan itiraz etmeyin lütfen) !!! ortalama bir yengeç haritasını 1 saat 35 dakika gibi bir sürede vuruyor. 5 güne de zor bela 88 adet yengeç sığdırabilmiş... Bu nasıl bir egodur yorumunuz olacak mı açıkcası merak ediyorum!!!

Rusya 2 serverinden Sρaωηᵀᴿ nickli bir oyuncu (yama çalışmasından sonra) bir anda en az 400 milyon Elit puan alıp Baraküda sıralamasına girdi.

Kaynak İstatistikler;
    Oyuncu Sıralaması : 31
    Tercübe Puanı : 1.492.658.818
    Başak Harita Sayısı : 1.775
    Oğlak Harita Sayısı : 166
    Yay Harita Sayısı : 31
    Yengeç Harita Sayısı : 9

Yukarıdaki değerlere göre Sıralama Tp si tamamen vurulan özel haritaların TP sinden oluşuyor bu normalmidir ??? Şayet değil ise Rusya serverinde de olsa bu oyuncuya müdahale edecekmisiniz ???

Bilgilendirme ve hatırlatma;

Yeryüzünde düzenlenen hiç bir piyango, çekiliş, etkinlik şu bu adı ne ise şirket çalışanları ve birinci derece yakınları katılamaz bu suçtur bildiğinizi sanıyorum... Ayrıca hava bedava su bedava kavramı içinde para ile alışveriş yapılan hiç bir internet sitesinde geçerli olmadığı gibi hizmeti karşılığı yetkillere verilen malzeme ve vs. item için herhangi bir nakdi ödeme yapılmadığından kayıtlara alınmamak sureti ile vergi dışı tutulmaktadır ki bu şirketiniz açısından ciddi sonuçlar doğurabilir.

Daha önce bir çok kez yazılan çizilen konular olduğu için TR Serveri ile ilgili yorumda bulunmayacağım sistem gemilerimize alıştık ha bi red korsar ha onlar :cool:

Saygılar,

Son düzenlenen: 1 Ekim 2015
    *Sempatis*, *MV1* ve ~E~ÇERKEZ~38~ bunu beğendi.
  2. Dediklerine katılıyorum, Rusyadaki veya Almanyadaki olan olaylara buradan direk bir etki olacağını sanmıyorum ama TR serverlarında yaşanan sıkıntıların çözüm adresi burası diye biliyorum. Senden 2-3 dakika önce de ben bir konuda isyan etmiştim. Bu dediklerimizin kulak arkası edilmeyeceğini ummaktan başka birşey gelmiyor elimden.
    -RugbyPlayer

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Evet Türkiye serverlarından Türk supportu sorumludur. Aktif olmayan derken kimi neyi kastediyorsunuz bilemiyorum ancak bütün support adminlerin yeterince aktiftir.

illegal program kullananlar bugün ceza almıyorsa ileride alacaktır. Forumda örneği çok toplu ban konularına bakınız bakalım kaç kişi birden ban almış. Bir çoğuda ban aldıkları gün program kullanmadık diyor, buda demek oluyor ki sistem kayıt ediyor zamanı gelincede toplu ban veriliyor.. Şuan ban verilmiyor diye ban verilmeyecek sanan kişiler varsa buyursun kullansıın, hesabı kapanıncada neden ban aldım diye merak etmesin.

Bir üstteki cevabım bunun içinde geçerli.

Bahsettiğini oyuncu yetkili değil, hele takım lideri hiç değil. Birşeyi bilmeden şak diye yaftalama yapmayın. Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz derler ya tam bu oyuncu için geçerli. Yazmışsınız ya para ile inci gülle alıyorum diye. Bu oyuncuda alıyor.. En son bonus harita çıkışında satın aldığı harita sayısı 420, gerisini siz düşünün artık.

Hesap temiz illegal birşey olsa programcılar farkına varırdı, sıralamaları takip eden sadece siz değilsiniz.

Evet şirket çalışanları katılamaz zaten katılmıyorda. Ben 8 senedir olan etkinliklere birtane Community manager'ın katıldığını görmedim.. Kastınız oyundaki Cm,mod yada adminler ise, bizler şirket çalışanı değiliz dolayısıyla yapılan etkinlik çekiliş gibi olaylara müdehale etme yada kodlama, kodlarını görme (vs aklınıza ne geliyorsa) yetkisi yok dolayısıyla kimse manipülede edemez.

Sizce Bigpoint gibi bir şirket vergi dışı iş yaparmı? Freelancer denen birşey var bilginiz yoksa buradan detaylı bilgiyi okuyabilirsiniz.

http://www.freelancem.com/bilgi/freelance-nedir/

-MzO-, TiryakiHasan ve *Merciless* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.