Savunma ve Korunma Hakkında

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Tђµģ¤Ŀi₣έ•• tarafından 11 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar,

Gemime hangi korsanları, yada neleri alarak korunma oranımı ve savunma oranımı arttırabilirim. Detay verebilir misiniz ? Yani savunma oranım ve korunma oranım düşük diye düşnüyorum. Npcler etkilnikte bana 100k diğerlerine 2-3-10 dk vuruyor. Ücretli ücretisz ne alabilrim bilgi verir msiniz ? Şimdiden teşekkür edeirm.

2. korsanla savunmanın alakası yok o ele geçirmeyle alakalı
    savunma için de gemi + pet hasar önleme tak kale yetenekte hasar önleme max olsun bu kadar iskarmoza falan gerek yok artık sistemler kaçınmayla az vuruyor 5. sev kuzgun varsa işine yara iskarmozlara boşa para vermeyin artık
    golem falan içinse onlara kaçınma lazım hasar önlem yerine kaçınmanı fulliceksin

3. Teşekkür ederim. Kale ve Yeteneklerde Hasar önleme full. Yani bu ikisinin dısında sadece Pet ve Gemiye taş basıyorum doğru mudur ?

4. @Bloody-Queen artık sistemler kaçınmayla az vuruyor derken, oyunda böyle bir değişiklik mi oldu? Olduysa ne zaman oldu

5. ne zaman oldu bilmiyorum ama kış etkinliği daha öncekiler kısaca benim fark ettiğim eylülden bu yana büyük gemilere kaçınma yarıyor hasar önleme değil şöyle söyliyim ben golemden darbeyi savaş gemisiyle aldım hasar önleme %40 kaçınma 99 golemin vurduğu 3 k

6. Bu kaçınma ve hasar önleme arasındaki farkı açıklayan bi konu var mı ? @Bloody-Queen

7. Ayrıca bu Aqua güllesi neden bu kadar zarar ettiriyor? Çok fazla ödüyormuşum gibi geliyor

8. https://prnt.sc/9wCLOZIvLm7u
    benim gemi bu şekilde mesela asker 5 ise isabet taşına da gerek yok krit koy zıpkın koy fark etmez

9. konu var mı bilmiyorum gülle de zarar mı kar mı bilmiyorum bende her gülleden +200 m var takip etmiyorum zaten ep kastığım için sistemlere konfeti sıkarım ben hep zarar ediyorum o açıdan

10. Peki bu güllelerden hangileri etkinlikten sonra da kalacak, hangileri altına vs dönüşecek ? @Bloody-Queen

11. KILIÇ

KILIÇ User

Son düzenlenen: 11 Ocak 2024
  12. KILIÇ

KILIÇ User

Hasar Önleme

Agwe'nin Zırhı: %10
    Süper Çelik Zırh: %10
    Zırhlı Gövde Seviye 10 (Yüzen Kaleler): %20
    Savunma Yeteneği (Hasar Azalt): %13.8
    Çeviklik Eğiticisi Seviye 5: %6
    Zırh Plaka Taşı: 5%
    Gemi Taşı Seviye 34: %34
    Evcil Hayvan Taşı Seviye 34: %25.5
    Silah Arkadaşlığı: %5
    5. Seviye Ergiyen Kaplama (maks. 33): %33
    Seviye 7 Usta Seviyesi : Çetin Ceviz: %5.25
    Derebeyi Kuvveti: %3
    Toplam: 170.55%

Bu düzenleme ile en az darbe alma yöntemi.
    :)

13. o 6. sev zincir atış süresi falan düşürüyo ya hani
    altına dönüşecek gülle yok ama buzlu cephane silinecek

14. KILIÇ

KILIÇ User

SeviyeZıpkın HasarıZıpkın MenziliKDoldurma Süresi
    0+25%+1%-
    1+30%+2%-
    2+35%+3%-
    3+40%+4%-
    4+45%+5%-
    5a+50%+6%-
    5b---10%
    6+50%+6%-10%

Çelik Kaplı Zincirler

15. Kaçınma şansının etkili olabilmesi için karşıdaki oyuncunun veya NPC'nin isabet olasılığı özelliğinin bulunması gerekmektedir. Hasar önleme ise şu şekilde çalışır: Gemi genel görünümü kısmından istediğiniz detayları kontrol ettiğinizde, bir hasar yüzdesi göreceksiniz. İşte bu hasar önleme, o alandaki hasara karşı önleme işlemini gerçekleştirir ve vuruşu azaltır.

Tђµģ¤Ŀi₣έ•• bunu beğendi.
  16. Teşekkür ederim.

17. Rica ederim. Başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

18. -LegenD-

-LegenD- User

Merhaba,

Savunma dediğiniz olay birçok etkenden ve kombinasyondan oluşmakta. Zırhlar, pet taşları, gemi taşları, genişletme yerlerinde ki savunma ögeleri gibi. Her korsan kendine göre bir kombin ile oynar. Konu ile alakalı forumun İndex bölümünü inceleyebilirsiniz.

Saygılarımla.

Tђµģ¤Ŀi₣έ•• bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.