SAVAŞ

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by -ORDULU-, Sep 1, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

serverler arası savaş olsunmu olmasınmı ?

1. evet

65.0%
  2. hayır

35.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -ORDULU-

-ORDULU- User

ARKADAŞLAR BİRÇOĞUMUZUNDA BİLDİĞİ GİBİ ARTIK HEP AYNI KİŞİLERLE SAVAŞMAKTAN BIKTIK.SÜREKLİ AYNI ŞEYLER ADA AL ADA SAVUN ARTIK BİRAZ DAHA SAVAŞLAR CAZİP HALE GETİRİLMELİ BENİM FİKRİM SERVERLER ARASI SAVAŞ ÖRNEĞİN TR1 SERVERİ VE TR2 SERVERİ SAVAŞ YAPICAK BU SAVAŞA MAXİMUM 100 KİŞİ KATILABİLİR VE AYRI Bİ HARİTASI OLUR SAVAŞA GİRMEK İSTEYEN BELLİ Bİ MİKTAR İNCİ VERİP AYNI BEHEMOT GİBİ ÖĞE SATIN ALIP BU SAVAŞA GİREBİLİR VE KAZANAN SERVERE BİR MİKTAR ÖDÜLLER VERİLEBİLİR. İYİ YADA KÖTÜ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR BENCE BÖYLE BİŞİ OLSA ÇOK GÜZEL OLUR EN İYİ SERVER BENİM DİYE SAVAŞMADIĞIMIZ SERVER KALMAZ OYUNDAN DAHA ÇOK ZEVK ALMAYA BAŞLARIZ.DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

2. Konu önceden açılmıştı, adminler bunun olmayacağını söyledi:)

3. -ORDULU-

-ORDULU- User

şöyle söyliyim oyun kurucuları istediğini yapabilir bu bize bağlı biz istersek herşey olur güvenli liman diye bişey önceden yoktu dimi bunudu yaparlar ama bizler yani oyuncuların destek çıkması gerekiyor

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu dediğinizin olabilmesi için serverların birleştirilmesi gerekir kaldıki teknik açıdan bu imkansız olduğu için fikrinizin olmasıda imkânsızdır.

Thread Status:
Not open for further replies.