Savaş ve Kasılma Ayarları Hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve globalkorsanlar tarafından 10 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 32 6.sv fener
    60 6.sv zincir
    18 6.sev ıskarmoz
    20 5.sv ergiyen
    30 5.sv kuzgun
    28 4.sv demirgörü
    28 4.sv savaş dümeni

Birebir savaşa girdiğimde dayanmıyor başladığım günden beri çıkan son sv veren ne varsa hepsini aldım şuan 120 sv1 yıldırım 300 küsür 0.sv yıldırım gerisi 6.sev derebeyi mevcut
    levelim 33 silah yuvası 20 eksik no 36 sistem gemisine 1m200 vuruyor tabi fener + zincir+kaçınma ayarlı savaşta dengeyi bulamıyorum full fener + kaçınma gittiğimde olmuyor ergiyen taktığımda olmuyor savaştığım kişiler 55 seviye cinli diyorum en sonunda kuzgun sevmiyordum şuan kuzgun daha çok hoşuma gitti kanasusamış + pervasızlık açınca kaçınmadan feragat etmiyorum bir tık iyi ne yapabilirim başka önerisi olan var mı acaba

https://imgyukle.com/i/yWgMmn

2. -LegenD-

-LegenD- User

.
    Merhabalar,

Bu söylediğiniz şeyler oyuncunun keyfine göre olan kombinasyonlar ile oluşur. Dolayısı ile sizde mesajınızı Yeni Korsan Öğreticileri kısmına açarsanız böylece diğer oyuncularda sizinle kendi kombinasyonlarını paylaşır.

Saygılarımla.

YOBAZ101 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.