Savaş Rütbeleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TurkishMiLiTaRy tarafından 2 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Artık hakikaten yeni savaş rütbelerinin gelmesi gerekmiyor mu? 8 ay oldu rütbeyi tamamlayalı ve hakikaten sıkıldık artık.

Teşekkürler.

2. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Konu amacına uygun olarak fikir havuzuna taşındı.

Diğer oyuncu arkadaşlarımızın da görüşleri bu konu altında alınarak uygun görülürse gerekli yerlere iletilir.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Nisan 2017
  3. Uygun görülürse derken sanki tüm server savaş puanını tamamlayınca oyun kapatılacak :D Herhalde savaş rütbeleri güncellenecek ben sadece sürecin hızlandırılması gerektiğini belirtmiştim. Konu fikir havuzundan çıkartılsın lütfen, zira kimsenin fikrini almak istemedim sonunda her soru işareti olan cümle soru niteliği taşımaz :)

İyi görevler.

4. Melih

Melih User

Geriden gelen arkadaşlar var belli bir seviyede ilerlemek lazım bence 2018 gibi düzenleme getirilsin daha çok erken

5. beatdovne

beatdovne User

''Sıkıldık Artık'' diyipte ''Kimsenin fikrini almak istemedim'' diyosun ozaman sıkıldım artık de, bu oyun 1 oyuncunun isteğine göre değişmez bu sebepten ötürü tartışılması gerekir ve isteyenler istediklerini istemeyenler istemediğini sebebiyle belirtir uygun görülürse iletilir.
    He birde konuyu yanlış yere açmışsın (tabi kendi düşüncene göre doğru) FM olması gerektiği yere taşımış lütfen çıkartın diyosun?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.