Destek SAVAŞ PUANI ÖDÜLLERİ ve SIRALAMASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GAYRET tarafından 10 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Savaş Puanı Ödülleri Nerden Alınmalı?

1. Savaş Puanı Menüsünden

oy sayısı 32
    80,0%
  2. Karaborsadan

oy sayısı 8
    20,0%
  1. GAYRET

GAYRET User

Savaş puanı ödülleri artık Karaborsadan alınabiliyor, daha önceden Savaş Puanı menüsünden alınabiliyordu. Bu son yapılan değişiklik, ödüllerin cazibesini sıfırladı. Agve himayesi için dünyanın güllesini atıp daha sonra Karaborsanın açılmasını beklemek saçmalık. Savaş puanı sıralaması bekleneni karşılamıyor ve Savaş puanında bellirli bir puandan sonra puan toplanamıyor. Savaş puanı sıralamasının bir sonu varsa neden savaş puanını hızlı kasalım? Nede olsa herkes son rütbeye gelecek, 1. olanın ayrıcalığı yok, bu sıralamada herkes 1.. 312.500 puanda 6 ay bekledim. yaptığım 60-70 bin savaş puanı farkı bu süre zarfında sıfırlandı. Daha önce direk aldığım savaş puanı ödülleri yok ve şunu görüyorum bu seferde 468.750 puan son puan, yarın bu puana ulaşsam orda 1 yıl bekleyecem. Sözün özü savaş puanı sıralaması ve ödülleri düzeltilmeli daha cazip duruma getirilmeli.

siyahkartal~*~ bunu beğendi.
  2. 46 milyon kayıtlı üyeden 10 tane 312500 puanı olan var sizin keyfinize göremi olacak oyun ?

∂єяєвєуι-[C¤] bunu beğendi.
  3. BesKaza

BesKaza User

Afedersinde her şey bittide o mu düzeltilsin ilk başta..
    Öncelikli olarak ;
    Oyun sırasında gemi donup kalıyor veya lag oluyor petin senden önce gidiyor gemin donuyor yada gemin gidiyor sonra lagla geri dönüyor,
    Arubada joker kullanılmıyor ve x2den üste cıkmıyor,
    Gülle , Top ve harita katlayanlar,Gemisini başka ülkede gösterip 40 50 tllik paketleri %80 indirimle alanları saymıyorum bile..
    Savaş sırasında veya NPC keserken veyatta canavar öldürürken vb. durumlarda oyundaki hızlı satın alma bölümleri sorunlu özellikle gülle alımında..
    Güvertenin en kolay alındığı Global A. 1de bile 10 altın güverteli adamlar full+full (yukarıda bahsettiğim sebebden)
    Gemiye fazla top koymayla 1 milyonu aşkın vuranda var,
    Etkinlik öğelerini hileyle açıp kimsenin alamadıklarını alanlar var,
    Yetenek sınırı 65 olmasına karşın 150 170 yetenek olanlar var,
    Pazar yerinde Elit Şifa topu ve Demir zıpkına teklif verilememekte,
    Bot kullananlara zaten çözüm bulamıyolar nasıl bir sistemse?

Daha çok var ama aklıma gelenler bunlar.. Bunlar hallolmadan o hallolsa ne olucak be canım kardeşim...

4. Kavgam4

Kavgam4 User

Arkadaşlar sizde bu bahsettiğiniz sorunlara konu açın bizde destekleyeyim buda sorun onlarda sorun. Konuyu manüple etmeyelim.

5. GAYRET

GAYRET User

Konu günceldir. Desteklerinizi bekliyorum.

6. aslında karaborsada olması pek sıkıntı değilki al birkaçtane ihtiyacını gör.

∂єяєвєуι-[C¤] bunu beğendi.