Savaş puanı kutusu nasıl alını

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve suloman1 tarafından 8 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. suloman1

suloman1 User

Ya arkadaşlar ben BP ile kutu nasıl alınır bilmiyorum alınca nickimin yanında madalya çıkması gerekmiyormu

2. GÖLGE

GÖLGE User

Selam
    BP kasmak istiyorsanız oyuncu batırmanız gerekiyor ayrıca madalya alsanız bile madalyayı sizin elle etkinleştirmeniz gerek ayrıca eğer madalyanız etkin ise seviye atladığınızda kendiliğinden değişecektir.Bilmiyorsanız söyliyeyim tasarımlar bölümünün yanında madalyalar kısmı var oradan var olan madalyalarınızdan herhangi birini seçebilirsiniz.
    İyi oyunlar

suloman1 bunu beğendi.
  3. suloman1

suloman1 User

Çok teşekkür ederim peki hediyelerini nasıl alabilitim bide madalya yok tasarımlar bölümünün yanında

4. GÖLGE

GÖLGE User

Selam
    Savaş puanında başka bir madalya aldığınız zaman aldığınız madalyanın ödülleri varsa sistem kendiliğinden hesabınıza geçiriyor yani ödülü almak için ayrıca bir eylem yapmanız gerekmez.
    İyi oyunlar

suloman1 bunu beğendi.
  5. suloman1

suloman1 User

bende kutu açık fakat madalyasını alamıyorum

6. GÖLGE

GÖLGE User

Çıkış butonunun yanında gemi yazısı var ona tıklayın ve ardından nişanlar bölümüne basın çıkan nişanlardan istediğniizi seçin.

suloman1 bunu beğendi.
  7. suloman1

suloman1 User

teşekkür ederim sen demeden 1 dk önce anladım ve aldı nişanımı :D

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

yardım için teşekkür ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.