SAVAŞ PUANI (BP)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve erdiko tarafından 11 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erdiko

erdiko User

selam ben 312500 olmak üzereyim 3bin kaldı üstümdeki adam benim filomda ve 5 aydan beri 312500 de kaldı adam batırınca 0 puan alıyo sistem öyle veriyo sadece benim merak ettiğim tek bi konu var ekşıncı adamız biz 312500 olduğumda 0 puan vercek gene birini batırınca ama yeni rütbeler açıldığında verilen 0 puanlar normal puana dönüşçekmi eğer 312500 olduğumda batırdığım admaalrın verdiği paunlar sistemde belli ama ekrana 0 olarak yazıyo bu puanları sonradan yüklemezseler çok ama çok saçma bişey olmuş olucak bilgilendirirseniz sevinirim

2. erdiko

erdiko User

1♔GAYRET♔DRK♔312'500
    2⁂zeнιrlιdαrвe⁂Ďяк309'277

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu konuda kesin bir bilgi yok ancak eski oyuncu iseniz elit seviye 10 level iken kazanılan elit puanların daha sonradan oyuna eklenen elit seviyelere direk eklendiğini hatırlarsınız. Kişisel görüşüm savaş puanıda aynı şekilde olabilir. Fark etti iseniz zaten şuanki puana göre farklı rütbe vermektedir bunun anlamı da bana göre yeni rütbelerin geleceğidir.

Beylerbeyi ve Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.