savaş gemisi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***sky***(029) tarafından 18 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar geceleri gözüme uyku girmiyor bu konu yüzünden bakın cidden çok kafaya taktım şu işi
    şimdi başlayalım ofansif taşlardan
    normal sıradan bir geminin yapacağı kaçınma miktarı
    gemisine %12lik koysun petinede %11 vudu serabıda 5.seviye olsun %5de ordan %5de smookscreenden gelsin 3.seviye eğitim gerçek parayla herkesde yok 2.seviye eğitimde taçla o yüzden 2500 incilik 1.seviye eğitimi ele alırsak %5 kaçınmada ordan gelse yaklaşık %38 bi kaçınma eder
    şimdi isabeti hesaplayalım
    %7 yetenek %7 kale gemisine koyacağı isabet taşıda var tabi rahat bi %100 mesela benim gemimde %8 isabet takılı %98 isabet var ama kalelerden %5 geliyor onu %7 yapsak %100 eder yetenekdende %5 geliyor onuda %7 yapsak %102 eder barutuda ekle %112 polished muzzlesıda ekle %122 şarapnel yağmurunuda ekle %132
    yani petine bile kaçınma koymuş bi geminin en az %132 isabeti oluyor bizim dizdiğimiz bu %38 kaçınmadan sadece %6 etkileniyor mesela %72 hasar azaltma + %38 kaçınmayla havai fişekle düz 50k yediğim adamlar oluyor çünkü kaçınmam bi işe yaramıyor adamda hayvan gibi isabet var o yüzden artık kaçınma kullanmasammı diyorum bakın cidden hiçbi işe yaramıyor sadece ezik gemilerden aldıgınız hasarı düşürüyor çünkü onların isabetleri anca %100 onun yerine bugün tüm taşlarımı değiştirdim kaçınmayı çıkarttım dp koydum petimdeki kaçınmayıda çıkarttım isabet koydum artık eğitimcidende can eğitimi alıyorum kaçınma eğitimide almıyorum smokscreende almıyorum yani anlayacağınız bi vudu serabım var ama isabetim şarapnel yağmuruyla %138.5 ve sıradan bi gemide bile yukardaki hesaplamadan %38 kaçınma oldugu için cidden çok işime yarıyor yediğim hasarda çok büyük bi değişiklik olmadı çünkü dediğim gibi adamlardaki isabet bizim kaçınmamızdan fazla oluyor canım arttı hasarım baya arttı çünkü bende artık o güçlü adamlar gibi kaçınmadan etkilenmiyorum sizce gene eskisi gibi %38 kaçınmama geri mi döniyim yoksa böylemi kalsın bu arada %5 zırh bonusu mu 49 hızmı takıyım ve kalelerde 60 hız mı takıyım 25bin darbe puanı mı bu arada

2. bir soru daha bi yerde gördüm hasar önleme npclerde işe yarıyormuş savaşlarda işe yaramıyormuş diye duydum doğrumu ? bu arada hasar önlemenin işlevi nedir ? adam 50k vurcak diyelim %10 hasar azaltmamız var 45bin mi vurcak yoksa adamın gemisinde %18lik hasar taşı var onu %8e mi indircek ? çünkü dediğim gibi %72 hasar azaltmayla havai fişekde düz 50k yiyince insan merak ediyor nasıl bu hasarı veriyor diye

3. Merhaba, @***sky***(029)

Öncelikle kaçınma veya hasar önleme taşlarının ayrı işlevleri vardır. Karşınızdaki oyuncunun sadece taşlardan değil toplardan kaynaklıda size güçlü vurduğunu belirtmek isterim. Bir 30 kiloluk 5. Seviye topla, seviyesiz kıyamet balyozunun arasındaki farkları söylememde bir gerek görmüyorum. Oyunu iyice incelemişsiniz belli. Güçlü topları olan bir oyuncunun Zaten taşları yetenekleri ve kalesi elbetteki iyidir. Sizin koyduğunuz seviye taşların geminizi Çelik bir zırha çevireceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu tamamen karşınızdaki oyuncunun gücüne dayalı bir denklemdir.

%5 zırh plakayı kullanabilirsiniz. Sandık, pırıltı veya etkinlik npclerini en hızlı şekilde kovalama hedefinde iseniz topaz hız taşını kullanmanızda Fayda var. Bu tamamiyle size kalmış birşeydir. Npclerden az hasar almak istiyorsanız özel harita dalgalarını en az darbe( hasar ) ile geçmek istiyorsanız plaka size uygun olur. Fakat kaçınma ve hasar önemle taşlarının kimse önemsiz olduğunu iddia edemez. Yüksek darbe yaparak dengelediğinizi düşünebilirsiniz. Fakat 50 bin vuran varsayımdaki bu kişinin size isabet olasılıkları çok artacaktır. Aynı zamanda npclerinde artacağını hesaba katınız. Tamamiyle sizin tercihiniz olduğunu tekrardan söylemek isterim. Bir gemi Server'in en iyi gemisi de olsa ( varsayımda ) 50 bin yiyemez diye bir kaide yoktur. Gülle farklılıkları bunu apaçık ortaya koyuyor Zaten. Buz güllesi 90 iken havainin 75 olması gibi.

Bol şans ve İyi oyunlar

4. bu arada ben bişi dicem beni hasar önleme aslında %43 ama ben agweyide eklediğim için %72 ekledim ama agweyi bassamda basmasamda %43 diyor bu ikisinin işlevleri farklı mı acaba bu arada sizce ne takmalıyım ? ben tam tatmin olmadım kaçınmayı mı tavsiye ediyorsunuz siz ?

5. neden kimse bu konuyla ilgilenmiyor

6. bayv

bayv User

Öncelikle tane tane yazın çok fazla yazı yazmışsınız ve çok soru sormuşsunuz size tavsiyem anlaşılır ve tane tane yazın. Gelelim konumuza öncelikle kale ve yetenekleriniz fullsa hız taşı takmanıza gerek yoktur bence gemi yeterince hızlıdır zırh plaka taşını veya oyuncuya fazla vuran özel taşı (adını unuttum) onu kullanabilirsiniz birde şu konuya açıklık getirelim taşlarınızın hepsi 20 olsada kaçınma hasar önleme vs vs. Pet taşlarıda güzel olsun kale ve yeteneklerde full olsun 4.seviye vudusu ve rahibi olan ve 2-3.seviye balyozu olan birisi size 50k atması normal bu durumda size az vurmasından ziyade sizinde toplarınızı geliştirerek onada fazla vurmanız gerekir ki rakibi batırabilesiniz. Şimdiki savaşlar az yemekle değil daha çok vurmakla kazanılıyo bence

7. Merhaba, @***sky***(029)

agve zırhından bahsediyorsunuz sanırım. agve harici olarak +10 kendi başına + yeteneklerden 6/6 yapıldığında +14 ek savunma sağlıyor. bağımsızdır. kapattığınızda daha fazla darbe yersiniz. %24lük bir savunma. fakat bu yüzdeler kağıt üzerinde her zaman tutmaz. bunu beklemeyin. mesela %15 top hasarınız var. %16 olunca neden atışım artmadı gibi bişi bu. rakamlara fazla takılmamalısınız.

elbetteki kaçınma ve hasar önleme herkesin kullandığı genel bir taştır. dp mantıklı gelmiyor bana açıkcası.

iyi oyunlar

8. yumi

yumi User

bence arkadaş ğyuncuların %80-90 nının isabet olasılığının kendisisnin kaçınma olasılığından fazla olduğunu düşünüyorsa tabiki gemide kaçınma yerine dp taşı kullanmalı. ancak şu etkinlikte olduğu gibi npclerinde top hasarı fazla olduğundan tüm hasar önleme ve kaçınmaları kullanmak gerekir diye düşünüyorum.

bir soruda benden diyelimki bir gemide %5 ve %7 harita top hasarları yok. ve bu gemide %16 top hasarı taşı var. diğer gmide ise gemide %15 hasar önleme pet de ise %10 hasar önleme var . 1. gemi 2. gemiye ne kadar hasar verebilir 2. gemide kaçınma da yok ve 1. geminin isabet olasılığı % 123.?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Haziran 2017
  9. öncelikle yorum atan herkese çok tşekkür ederim intertnette biraz araştırmada yaptım şuan isabetde var kaçınmada canda herşeyim tam sağolun tabi vuran gene vuruyor isabet sayesinde ama olsun bu arada kalelerde 25bin canmı yoksa 60 hızmı