savaş etkinligi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 16.pilot(bmd) tarafından 16 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın bigpatron;

etkınlıgın son sıralamasını goremıyoruz. bitmeden once kotrol ettım 6. sıradaydım son gunu 5. bıtırdım toplamdakı sıralamadakı arkadası gecmem gerekıyordu. ama nedense gecmedı. sıralaayı konrol edermısınız. 5. olmam gerekıyordu.​
    Ödüllerin verilme sisteminde bir hata olduğuna dair bildiri yok bu nedenle aldığınız ödüller olması gerekenlerdir
    şeklinde cevap vermişiniz teşekkürler.
    ama 6. sıradaydım son gun 5. sıradaydım ilk 4 sıra zaten benım ustumdeydı genel sıralamada sadece 5. olan oyuncu 15. sıradaydı. 60 puanı vardı 15 daha 75 eder benım 50 puanım vardı 30 da son gunden onu gecıp 5. olmam gerekıyordu. son 2. dk ya kadar ekrandan konrol ettım.
    yanı son sıralamayı puanlarla herkezın gormes gerekmezmı. 10 kişi lik sıralamayı. kımsenın kafasında soru işaretı kalmaz.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Aktif olmayan bir sıralamayı görmem mümkün değil malesef bu nedenle size şu kadar puanınız varmış vb birşey demem de mümkün değildir. Programcılara iletirim varsa bir hata gerekeni yaparlar, bir değişiklik olmaz ise aldığınız ödüller olması gerekenlerdir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.