satış işlemleri 2

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ilkemsin tarafından 30 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ilkemsin

ilkemsin User

peki eski aldığımız güverte hangisi 1.seviyemi 10.seviyemi yoksa 5.seviyemi yani en iyi olan hangisi ben karıştırdım da , yanlış almak istemiyorum

2. kental

kental User

Ben izah edeyim. Gelişmiş güverte başlı başına bir güverte olmaktan çıkıp geliştirme olarak satılıyor. Bu sebepten elinizde kaç adet basit güverte var ise pazar yerinde o kadar gelişmiş güverte göreceksiniz.

Uygulama şekli şu şekilde oluyor.
    İlk olarak Tüccar- Aksesuarlar bölümünden basit güverte alıp daha sonra bunun üzerine geliştirmesini yapacaksınız. Bu geliştirmeyi dilerseniz yine Tüccar- Aksesuarlardan inci karşılığı, dilerseniz Pazar yerinde teklif vererek alabilirsiniz.

Elinizdeki güvertenin kaç tane olmasına göre geliştirmesinin birim fiyatı değişiyor. Aynen basit güverte sayısı arttıkça fiyatının artması gibi.

Umarım yardımcı olmuştur.
    Saygılar.

3. ilkemsin

ilkemsin User

Teşekkür ederim çok yardımcı oldun!

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Gereken cevap verildiğinden konuyu kapatıyorum. Kental arkadaşımızada ilgilisi için teşekkür ederiz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.