Satın Alım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve tolga... tarafından 26 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tolga...

tolga... User

Selam,
    Neden bazı oyuncularda ülke tasarımları, vodo paketleri düşük bir fiyat ile satılırken bende ve benim gibi bir kaç arkadaşım da daha farklı ve yüksek fiyatlarda satılıyor ?
    Ayrıca 3 farklı fiyat uygulaması var sanırım 3 yakın arkadaşız hesaplarımız TR kayıtlı ve üçümüzün de fiyatlar birbirinden çok farklı. Lütfen bunun bir açıklamasını yapınız.
    Özellikle rica ediyorum ki;açıklamanız mantıklı ise yapınız yoksa boşa uğraş sarf etmeyin...

Mr.Emre bunu beğendi.
  2. özkantr

özkantr User

arkadaşım katılıyorum. bu ulkenın gelır sartlarına gore yenı bır fıyatlandırma yapılması gerekiyor. gemı fullemek ıcın bınlerce lıra harcamak??? sızce bu mantıklı mı ınsanlar zewk ıcın oyun oynar. herkeze farklı fıyat uygulaması da ayrı bır fıyasko. bız aptalmıyız başkaları ucuza bız pahalıya alalım. bu soruna bır an önce cozum gelmeli. fıyatlar degıstıgınden berı alıswerıs yapmıyorum. yapmıyacam da

Mr.Emre bunu beğendi.
  3. Mr.Emre

Mr.Emre User

Tolga arkadaşım çok haklı aynı problemi bende yaşıyorum hayır insan merak ediyor onların ki canda bizim ki ......
    10 tl 20 tl fark göze büyük gelmese de para kolay kazanılmıyor...