ŞARAPNEL GÜLLESİ OLUŞTURMA

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ӨПЦЯᄃΛП[П$Λ] tarafından 10 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ŞARAPNEL GÜLLESİ OLUŞTURULSUNMU

1. EVET

81,0%
  2. HAYIR

23,8%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. Selamun Aleyküm Arkadaşlar . 1 Seneden Fazladır Malzemelerle
    [ pala,zırh,tabanca] İle Şarapnel Güllesi Oluşturulmuyor Bir Oyuncunun İncisi ve Elit Malzemesi Bitince Az da Olsa Şarapnel Güllesi oluşturulsa Yine Kardır Diyeceğim O kİ Şarapnel Güllesi Oluşturulsun...

SESSİZPOYRAZ bunu beğendi.
  2. boyle bisey olmasi imkansiz cunku sarapnel olusturma bp suralamasinda belirli seviyeyw gelince satin alim gerceklesiyorsu yanlis degiksem

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Yanlışsınız. Bahsettiğiniz şekilde birşey yok. Belli seviyeye gelince gülle alımı var ancak oda şarapnel güllesi değil.

Beylerbeyi bunu beğendi.
  4. imkansız deil önceden vardı bu oynuyoruz ki biliyoruz fearlass ?

5. biliyoruz eğer böyle bi uygulama olursa savaş puanı sıralamasındakilere haksızlık olur sölim tabi ben oluşturlmasından yanayım ve eveti kullandım

6. bende oluşturulmasından yanayım

7. Savaş rütbesindeki gülle " saçmalar " güllesidir. Şarapnelle alakası yok. Kesinlikle bu fikre sıcak bakmaktayım savaşlarda şarapnel güllesini kullanmak gerçekten zevk vermekte ilgilenilmesinden yanayım @Bigpatron

8. Bu fikre katılıyorum şarapnel güllesi oyundaki en iyi gülle kristallendirince hasarı 95 oluyor ve savaşlarda çok işe yarıyor eskisi gibi şarapnel güllesinin oluşması yada sandıklardan vudu darbesi gibi 50 bin çıkması lazım yada eskisi gibi 4 günlük 25 bin dp 28 bin felan şarapnel güllesi gibi bi şekildede çıkabilir

9. arkadaşlar çıksın yani bekliyoruz oyunda olan bir şeyi kaldırmak saçmalıktır bence

10. Hayır cevabı veren arkadaşlar neden noldu da hayır dediniz ? ? ? belkide oyundan haberiniz yoktur sizin