Sandıktan Kristal Nimeti Cıksın Artık

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve maskedface41 tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sandıktan kristal nimeti ve darbe puanı çıksın mı?

1. Evet

97,5%
  2. Hayır

1,3%
  3. Kararsızım

1,3%
  1. sayın seafight ailesi
    sizlerin de bildiği gibi özel haritaları vurup DP ve Kristal Nimeti kazanmak oldukça zor oluyor ve zaman alıyor. eskiden de olduğu gibi sandık anahtarlarından kristal nimeti ve DP ler çısın. hem sandık açmak eğlenceli hale gelir ve oyuncular daha bağımlı olur. hepinizin desteğini bekliyoruz
    saygılarımla

2. gerçektende güzel bir düşünce gerçekleşmesi güzel olur oyuna biraz zevk gelir

3. estere2190

estere2190 User

evet arkadaslar bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz hepimiz için güzel bişey

4. .[FIRAT].

.[FIRAT]. User

evet sayın arkadaşımız cok haklı hem yengec vurulmamız kolaylaşır hemde sandık acmak eğlenceli bir hale gelir

5. Ben açıkcası sandık açmıyorum çünki cazip gelmıyor ama nimet olursa cazip gelir bi çok kişiye bence yapılası gerekli bi çalısma.

6. Bαђarca

Bαђarca User

on numara fikir tuttum bunu :D

7. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

SADECE BUNLARDEĞİL BENCE VUDU GÜVERTESİDE CIKSIN

8. Nimetsiz oyun çok saçma bencede çıkması gerek.

9. Yani geçen zamanla oyuna daha az para yatırıyorum çünkü daha az zevk alıyorum. Kutulardan daha önemli şeyler çıkması gerek ki nimet en başta geliyor bencede

10. LeBlanc

LeBlanc User

Eskiden zaten çıkıyordu ve şu anda da çıkmalı. Oyunu güzelleştirmek için çalışmalar yapılıyor bunun kaldırılmasınıda zamanında hiç anlam verememiştim.

11. özkantr

özkantr User

katılıyorum cıkmalı. ve spectare sandık tasarımı da eklenmelı. oyuna yenı baslayan ve alamayanlar da elde edebılmeli

12. PA!N

PA!N User

çıkarmazlar karaborsaya nimet konduktan sonra ben böyle bişey beklemiyorum ama nimet yerine mojo güvertesini (vudu güvertesini) koysunlar en azından

13. Yeni Eskiden zaten çıkıyordu ve şu anda da çıkmalı. Oyunu güzelleştirmek için çalışmalar yapılıyor bunun kaldırılmasınıda zamanında hiç anlam verememiştim

14. WARYEMEZ

WARYEMEZ User

sayın seafight ailesi
    sizlerin de bildiği gibi özel haritaları vurup DP ve Kristal Nimeti kazanmak oldukça zor oluyor ve zaman alıyor. eskiden de olduğu gibi sandık anahtarlarından kristal nimeti ve DP ler çısın. hem sandık açmak eğlenceli hale gelir ve oyuncular daha bağımlı olur. hepinizin desteğini bekliyoruz
    saygılarımla Waryemez

15. kesinlikle çıkmalı ayrıca adminler görmüyo herhalde ki gelip bi diyemediler ilgililere ilettik gibisinden.