sandıktan çıkan işe yaramayan itemlere çözüm

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZaGoR-SÖK tarafından 13 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

2. ama işe yaramayanlarda cıkması lazımki fark olsun örnek veriyim bi imparator kesesi açınca hepsi işe yarar yüksek seviye cıkmıyorsa sandıktanda öle olması lazım.

3. gözcünün bilgisi 20 bin tane var bi işe yaradığıda yok yani

4. NavySEaL

NavySEaL User

25750 de bende var ne bi,leyim 5 tane gözcünğün bilgisine 1 tane kış ışığı falan koysalar en azından kullandığımız bişeyle takas etmiş olurduk

5. Bence işe yarıyor menzil oynayıp buz yanıgı gullesiyle sınırda adam dondurmama 2 kişiyle vs atmama yarıyor sizce gerekesiz olabilir ama gerektiği kişilerde var. savaşlarda rakiplerin darbesini görmek içinde kullanıyorum. ve sandıktan hep işe yarar item cıkması mantıksız. elbet bir işin zorluğu olacak.

Aerials bunu beğendi.
  6. Aerials

Aerials User

aynen kardeşim. gözcünün bilgisi çok işe yarıyor. harita yaparken ben çok zorlanıyorum,ama gözcünün bilgisi ile hareketli de adamlara zarar veriyorum.

oyunun en gerekli şeylerinden biri bence.

7. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

350 admiral var 175 30luk var bu kadar çok top var fazlalık admiralleri napıcam halen sandıktan çıkıyor en azından sandıktan

8. Benim görüşüm sandıklar konusunda şikayetçi olmamalıyız. Hatırlatırım sandık içerikleri değişmeden önce 2bin normal patlayan 2bin şifa güllesi çıkıyordu. Şuan ganimet kesesi dahil olmak üzere nimet, şarapnel gülle, geliştirilmiş patlayan çıkmaktadır. En kötü görünen fosfor güllesi bile gün gelecek etkinlikte kullanılacaktır, o kaleleri boşuna yaptırmamışlardır bize :) İyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.