Sandıklardan Nimet Çıkması

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve «Єναηєscєηcє»Ṝєcєρ tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sandıklardan Nimet Çıkması

1. Sandıklardan Nimet Çıkmalı

95,4%
  2. Sandıklardan Nimet Çıkmamalı

5,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. Bencede sandıktan çıkmalı yengeç haritasının kristal nimeti verme şanşı çok az kolaylaştırmak için tekrardan sandıklardan çıkması lazım.

2. redfire146

redfire146 User

evet katılıyorum. bencede çıkması lazım. :)

3. Bencede çıkması gerek .

4. -ORDULU-

-ORDULU- User

BENCE DE ARTIK YETER

5. Evet arkadaşlar sandıktan nimet çıkması gerektiğini düşünüyorum.Arkadaşında şikayetçi olduğu gibi bazen 10 tane bile yengeç haritası vurmamıza rağmen kristal nimeti alamıyoruz item ın sandıklara gerı yuklenmesı gayet güzel olur :)

6. nimetten önce spectare çıkmalı diye düşünüyorum. bu fikre görüşüm evet ama öncelik olarak benim için 2. sırada.

özkantr bunu beğendi.
  7. ableken0

ableken0 User

sen düşünme mümkünse forumun içine ediyorsun her baglantıda yorumun var briaz sus

8. sen kimsin ki sana soracağım nereye yazıp yazacağımı ? burası forum ve kurallara uyduğum sürece her yere yazabilme hakkım var.

9. Brutal28

Brutal28 User

sen bizi batırma bizde yazalım :)

10. Katılıyorum ufak gemimde olmaması benim için şansızlık benim içinde spectra 1. nimet 2.

özkantr bunu beğendi.
  11. -onur824-

-onur824- User

bencede çıkması lazım

12. haha :D:D

13. çok iyi olur çıkmalı

14. AKHILON

AKHILON User

yahu bunlar sandktan kaldırdıktan sonra açıklama yapmadılarmı: sistemde bi deneme aşaması yapılyor tekrar eklenecektir diye 2 sene oldu hala eklenecek ?

15. BU ÇALIŞMALARI NEDEN İLGİLENDİRMİYOR BUNDA DA VAR BİR SIKINTI OYUNUN % 75 SANDIKTAN NİMET ÇIKMASINI İSTİYOR BENCE OYUNUN ADMİNLERİ BİŞİLER YAPMALI VEYA YAPMAK ZORUNDA

16. Umarım sandıklardan sadece nimet değil vudu güverteleride korlar içine yetkililer herkese kolay gelsin.

özkantr bunu beğendi.