Sandıklara Çaba Sikkesi veya Çaba Anahtarı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve •کëwøпτë• tarafından 27 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sandıklara Çaba Sikkesi ve Anahtarı Eklenmeli mi ?

1. Evet eklenmeli

oy sayısı 13
    76,5%
  2. Hayır Eklenmemelidir

oy sayısı 4
    23,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sezon sistemi oyundaki aranın biraz daha kapanması adına gelişmekte olan oyuncular için doğru bir sistem geliştirmesiydi ancak 3. adımdan sonra çaba anahtarı yetmiyor bunun için nadirde olsa sandıklara Çaba Sikkesi veya Çaba Anahtarı koyulmasını talep ediyorum .

Bunun Yanında belli bir oranda Çaba Sikkesine örneğin katlanarak olsun bu ;

50 Çaba Sikkesi = 1 Çaba Anahtarı

daha sonra

100 Çaba Sikkesi =1 Çaba Anahtarı şeklinde olacak şekilde de olabilir alma hakkı tanınmalıdır .

2. tabi botla sandık toplattır sonra binlerce sikke olsun daha sonra dünyayaran topları fulle bizde enayiyiz ya hani binlerce lira para harcayalım

кυαѕαя.тя bunu beğendi.
  3. _durabi_

_durabi_ User

sandıklara neden konulsun ki botlçular kasacak sikkeleri bedavadan top yapacaklar

4. Parayı harcarken bana mı sordunuz ?

5. rkclub1

rkclub1 User

sandık yerine markete de olabilir çaba sikkesi karşılığında satılsın arkadaşın dediği gibi giderek artsın en azından para vermek istemeyen arkadaşlar yararlanır az da olsa.

6. Selam,

Görüyorum ki sizler düzgün bir biçimde tartışamıyorsunuz. Konu amacını aşıp sataşmaya girince, Kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.