Sandıklar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Ziqo* tarafından 1 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *Ziqo*

*Ziqo* User

Haritalarda doğru düzgün sandık bulmak tam bir rezalet. 10-15 dakikadan ortalama 2 veya 3 sandık zor buluyoruz. bazen o da olmuyor. bazı serverlar çok kalabalık benim sunucum kalabalık olmamasına rağmen böyle. haritalardaki sandık sayılarının arttırılmasını talep ediyoruz

2. Bence sandıkçı olsun 1000 tane sandığı birden açalım şansa ne verirse ancak kimse ilgilenmiyor bintane sandığı 3 günde açamıyorum nasıl savaşa gideyim:)))

3. *Ziqo*

*Ziqo* User

1000 tane sandığın hepsini birden açma fikrinin kabul olabileceğini sanmıyorum zira sandıklar şans işi normal pazardan alışverişten daha karlı bu yüzden biraz uğraş gerekiyor ama haritalarda sandıkları bulmak gerçekten çok zor, arttırılması mümkün olabilir ancak sizin dediğiniz fikri uygulayacaklarını sanmıyorum :)

4. katılıyorum eskiden adım başı sandık vardı azaltıldı ama biraz fazlalaştırılması iyi olacaktır :)

5. Bence sandıkçı olsun sandıkları orda açalım hem de 1000 tanesini birden:))) şansa ne verirse:))