sandıklar ve içinden çıkanlar TOPLAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mister_No tarafından 21 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

bütün haritalarda sandıklardan 30 luk ve amiral topları çıkıyor bunları belli seviye içerisinde ki haritalara sadece koyamıyormusunuz benim için fazladan sandık anahtarı harcamaktan başka bir şey olmuyor en azından bunlar ihtiyacı olan seviyelere atsanız sadece hem ben hem onlar mutlu olmaz mı?Bende oldu 500 tane ye yakın amiral topu bunları seviye lendirecekseniz bende tutayım 30 luk yapamadan bunlara ayrı bir seviye ve ayrı bir etkinlik aynısı keza 30 luk toplar için bu kadar top zaten gemiye sığmıyor bu top ları biz ne yapalım oldu 700 den fazla birde seviye seviye normal olsalar hesaplayın yani veya hepsini verip vudu topu alalım takas yöntemi .Buda olmuyor e o zaman 22 lvl haritada ne diye bana 2 amiral top çıkıyor diye sorarım veya 30luk top diye yazık değilm bize?

2. Gangsta53

Gangsta53 User

Amiral topları seviyelendirilsin bende 1456 tane var :D

3. mamı_55

mamı_55 User

50 tane versene :D yani işine yaramayan adama niye çıkar ki bunlar :) benim eksiğim var çok nadir çıkmakta.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Önerilerinizi lütfen fikir havuzu bölümüne yazınız.

İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.