sandık

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by heaty, Dec 29, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. heaty

heaty User

Güncel sandık içeriklerini bulamadım bi yardımcı olabilrmisiniz

2. geliştirilmiş cephane güçlendirilmiş cephane 25k lık tılsımlar fosfor gullesi elmonun ateşi buz yanığı ışınlanma tp ve ep desteği miçolar sandık anahtarı yelkenci 5.sv marangoz şarapnel cephane kabuk kırıcı cephane 4. sv vudu rahıbi kristal nimeti amiral ve 30 luk top pet egıtımcıleri kralın kesesi **aklıma bunlar geldi atladığım olabılır

3. recvol

recvol User

7 günlük premiumda çıkıyor

4. HASAN*efe

HASAN*efe User

tamirci çıkma sıklığı nedir yani açan birileri varsa kaç tane de çıkabilir ortalama şansa bağlı olduğunu biliyorum

5. recvol

recvol User

kesin bir şey yok 2 tanedede çıkabilir 100 tanedede çıkabilir

6. Sandık tamamen şans ama şansı sevmiyenler 1000-2000 anahtar alıp bi haritada akşama kadar sandık açarsa baya şey toplar

7. HASAN*efe

HASAN*efe User

600 tane almayı planlıyorum ama işte dediğiniz gibi tamamı ile şans işi

8. DELGADO*

DELGADO* User

24 anahtara benim seviyeme uygun neler çıkabilir peki :)

9. Tatsuo

Tatsuo User

etkinlik anahtarı alsank 250 adet. onlar normal anahtara dönüşecek demi böyle bişey yapılabilirmi

10. OutLaw_07

OutLaw_07 User

evet yapılabilir ve oyuna para yatırmak istemeyenlerin veya yatıramayacak durumda olanların tercih edeceği en mantıklı yol bu.indirim çekince bile eğer ada indiriminiz yoksa premium avantajının da verdiği %5 indirimle birlikte yanlış hatırlamıyorsam 1050 inciye geliyor pazardan aldığınız zaman.

11. Tatsuo

Tatsuo User

yani 250 anahtar almak çok mantıklı değilmi

12. HASAN*efe

HASAN*efe User

kardeşim 250 anahtar paymetten 350 de inci ile aldım anahtarda zarar olmaz kolay kolay çünkü gülle yanında fazlası ile item de verilir.Bu birbirini amorti eder.Tabi sandık katlayıcı varsa gemide çünkü bazı sandıklar ikiye katlanıyor biliyorsundur.

13. Tatsuo

Tatsuo User

kardeş peki trde orta halli bi gemim var global6da yeni başladım. hangisine çekeyim anahtarı fikir verirmisin

14. şuan belli değil herhalde etkinlik bitiminde söylerler

15. Merhaba HASAN*efe. Sandık katlayıcıyı nerden alabilirim acaba?

HASAN*efe likes this.
  16. HASAN*efe

HASAN*efe User

merhaba yeterli yeteneğin varsa eğer legba yolundan denizlerin hediyesine bir yetenek dahi verirsen sandıktan alacakların artar örneğin bir sandık anahtarı yerine iki tane verir güllelerde çok fazla artış olmaz ama

†DarkCarnivaL† likes this.
  17. OutLaw_07

OutLaw_07 User

yeteneği 5 yaparsan sandıktan gelen gülleleri de ışıkta ya da behemothta ana gemiye atabilirsen zararın olmaz.üstelik çıkabilecek olan premium,yürüyen tamirci,vudu rahibi,ganimet kesesi gibi pek çok avantajı da cabası olur.kısacası ortalama bir gemi için sandık anahtarı zarar ettirmez.

Thread Status:
Not open for further replies.