Sandık

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by -ÑîKë___®-, Apr 10, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. 4 x TP desteği aldın. ne işe yarıyor bide sandık viplik süresini uzatıyrmu tşkler

2. TP desteği NPC lerden aldığın TP yi arttırır 4 x olması demek onun 4 günlük geldiğini gösterir. Sandıktan viplik çıkabilir çıkarsa vip süresini uzatır.

3. yani dört gün sonra o gidermi? yada o avantaj haritasına etki edermi

4. Evet 4 gün sonra o etki gider. Özel haritalarda etkili değil diye biliyorum.

5. tşkler bi adminden daha cok bilgi verdin bu konuda tşkler

6. İnternetten ve çevredekilerden öğrendiğim kadarıyla özel haritalarda da etkiliymiş. Hatta daha önce ki forum başlıklarında TP desteği alan arkadaşları özel haritalara yönlendirmişler. Az önce kendi gemimde de denedim normalde sagittarius un ilk dalgasından 3900 tp almam gerekirken 5800 aldım. Yani özelde de etkiliymiş.
    Kusura bakma yanlış bilgi için arada oluyor o_O

7. peki iki tane pet yemini aynı anda kullanabilirmisin yada örgegin 15000 dp veren yemi 3 tanesini aynı anda kullanabilirmisin

8. Hayır biri aktifken ötekini kullan dediğinde ilki silinir.

9. tşkler gözüm

10. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

Selam

yorum için teşekkürler

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

TP günümü uzatır demek istediniz sanki öyle bir anlaşılma gibi olmuş yazınız.

●ηоятоη● likes this.