Sandık ve kese

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AnTrOmEdA tarafından 23 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AnTrOmEdA

AnTrOmEdA User

sabahtan beri 400 sandık açtım bi kese yada bi nimet bile çıkmadı bu ne biçim bi iş bizimle dalgamı geçiyorsunuz bıktırdınız bi oyun zevkimiz vardı sayenizde oda yok artık ya adam akılı bi düzen getirin yada bırakalım oynamayalım

2. Bosphorus

Bosphorus Guest

Merhaba @AnTrOmEdA

Sandıktan çıkan itemler şansınıza bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. İstediğiniz itemlerin çıkması için sandık açmaya devam etmelisiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar
    Saygılarımla

suskun.56 bunu beğendi.
  3. ben dün ve bugün hem rahip hem de kese buldum :) 3 gün önce de nimet ama bayağı sandık açtım

4. AnTrOmEdA

AnTrOmEdA User

sandık aça aça bi hal oldum daha nereye kadar açacam şu sandıklara bi düzenleme şart artık hep aynı şeyler çıkıyor

sayın admin bugünde 300 sandık açtım yani dünden beri 700 sandık açtım bi tanesinde bile bi nimet yada bi kese çıkmadı normalmı sizce bi çözüm bulun artık yada gemimi banlayın enazında kurtulmuş olurum bi daha oynamam

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Temmuz 2017
  5. F0NDEEP

F0NDEEP User

Aynı durum bende de var yılmadan sandık acıyorum ve elde edebildigim sadece gülleler. İllaki bir oran olmalı sandık içeriklerinde bunu lütfen cok az da olsa yükseltebilirseniz bu kadar eziyet cekmeyelim. Sorun sandık almak degil sandık açarken bıkıyoruz günümün cogu sandık peşinde geçiyor resmen

6. geçenki etkinlik sonunda 700 sandık falan vardı heralde açtım 1tane amiral topu 2kese 2vip çıktı.amiral topundan millet bıkmıştı çıkıyo diye banada hiç çıkmadı

7. Kültigiη

Kültigiη Guest

Merhaba @F0NDEEP,

Fikrinizi lütfen Fikir Havuzu ve Öneriler kısmına belirtiniz.Gerekli cevap verildiği için konu kilitlenmiştir.

İyi oyunlar , iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.