Sandık Tasarımı - SPECTARE !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OutLaw_07 tarafından 5 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Spectare tasarımını geri istiyor musunuz?

1. Sandıklara geri konulsun.

72,1%
  2. İnciyle satılsın.

29,4%
  3. Uygun bir fiyata ödeme kısmında olsun.

8,8%
  4. Etkinlikte verilebilir.

27,9%
  5. Gelmesini istemiyorum.

7,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OutLaw_07

OutLaw_07 User

desteklerinizi bekliyorum

2. Evet inciyle satım olabilir bende 250 bin inciye almıştım bi dönem etkinlik gibi birşey olmuştu inciyle satılıyordu

3. OutLaw_07

OutLaw_07 User

konu güncel arkadaşlar.hala bekliyoruz tasarımın bir şekilde verilmesini.özel karaborsaya konuldu ama pekçoğumuzun oyuna 100 lira yatırıp üstüne karaborsadan inciyle çekme gibi bir fırsatı olmadığı için karaborsaya spectarenin bu şekilde konulması bizi ikna etmedi.

4. mısfıts

mısfıts User

spectare tasrımını inci olarak veya bir etkinliğte ruh olarak koymalrı daha mantıklı cünlü servırda herkeste nerdeyse var

5. OutLaw_07

OutLaw_07 User

kesinlikle koyulmalı.bizim tek suçumuz oyuna geç başlamak galiba.

6. MusaSOW

MusaSOW User

katılıyorum

7. bence de herkese verilmeli sandıklarda ve etkinlikle verilebilir

8. Biz 300 bin inci vererek almıştık yanlış hatırlamıyorsam :))) aynı fiyattan karaborsaya konabilir yada sandığa tekrar konabilir ... Tasarıma sahip oyuncuyada tasarım sandığına alırsa onada 1 aylık viplik verilebilir yada nimet kolay gelsin...

9. OutLaw_07

OutLaw_07 User

evet dediklerinize katılıyorum,desteğiniz için teşekkürler :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.