Sandık Sayısı Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve çAğRı tarafından 21 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. çAğRı

çAğRı User

haritalarda sandık ararken çok fazla vakit harcıyoruz. sandık sayısının belli ortalamaya bağlanmasını istiyorum. haritada 20 sandık sayısı altına düşmeyecek şekilde düzenleme gelebilir. her toplanan sandıktan sonra yenisini haritaya atacak.

2. Aynen sandık çoğaltılmalı çok az, ayrıca süpriz npc si artırılmalı, botlar banlanmalı :) kolay gelsin..

3. SUNGUR

SUNGUR User

Sandık sayısı arttırılmalı

4. Şu sandiklar dan cikn mazemeler de ne hiç iyi bişi çikmiytki daha daha yini bisi ler çabalasanz ne oluckk bigpatronnn

5. El dorado ustalığını arttırın o haritada sandık çok hem ödüllerde normal haritadan daha fazla oluyor. 45 saniye süresi az ama normal sandık toplamaktansa el dorado haritası için uğraşın daha iyi. Ayrıca sandık ödüllerini @Bigpatron belirlemiyor Almanya merkezdeki oyun yapımcıları belirliyor.

6. çAğRı

çAğRı User

eldoradoya girmek için 10 dk zıpkınla canavar kesecrğiz 10 dk içerisinde haritada daha fazla sandık toplanabilir. sandık içeriğini programcılar belirliyor. onda hem fikiriz. içerik olarak ayırdığımız zamana değecek daha güzel içerik olabilir.

7. içerik bence de yetersiz ama senelerdir diyoruz hiçbir şey değişmiyor. ayrıca evet 10 dakika canavar kesmek sıkıcı olabilir ama normal sandıktan daha fazla ödül verdiği de bir gerçek. bence 45 saniye yerine 1 dakika olmalı ayrıca 100 canavar yerine 50 canavar daha mantıklı ama değiştirmezler işte.

çAğRı bunu beğendi.
  8. sandık içeriğini belirlemeyi almanya merkez yapıyor diye size demedim bu arada :)

9. Baktınız olmuyor bırakın gitsin en iyisi

10. En dorusuda oöooo

11. Heartware

Heartware User

aslında el dorado mapi baskın mapleri gibi olabilir battığında çık kaldığın kadar topla. Darkorbitteki gizli map gibi. sürekli sana saldıran agresif npcler olucak canın ne kadar dayanırsa topla ve sandık içeriği tatmin edici olmalı

☆вöятєçιηє☆ bunu beğendi.
  12. güzel fikir. gerçi oyuncunun hayrına bir şey yapmak isteyene fikir çok. ben güzel fikirlere güzel der desteklerim, ama şu forumda o kadar saçma ve tekrara düşen içerik çok ki bundan şikayetçi olunca bigpoint'i tutuyormuşum gibi davranılıyor.

13. Heartware

Heartware User

Ben çoğu konuda bigpoint ile aynı düşünceye sahip değilim lakin bazı konularda haklı olabiliyorlar sonuç olarak burada para kazanıyorlar. Onların fikirlerini savunduğumuz konular elbette olucak ama oyuncu odaklı olmak her zaman daha mantıklı olur. Fikir gerçekten güzel 100 canavar kesip bir haritada 40 sn kalmaktansa darkorbitteki sistem daha mantıklı

14. 100 canavat kes bir sürü sandık topla :D