SANDIK PİREMİUM ANKET

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Barut66 tarafından 15 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sandıklara tekrar piremium konulsunmu?

1. evet

93,5%
  2. hyr

6,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. Barut66

Barut66 User

Sandıklardan premium u kalması çok kötü oldu o kadar gemisi gelişmekte olan kişi var ve viplik te belki gelişmlelrine bi kat daha hız veriyordu benim 2025 kadar vipliğim var benim için farketmez ama gemisi gelişmekte olanlar için bu anketi açıyorum.....

2. darky3535

darky3535 User

Yok şimdi olmadı bu bak! Viplik sandıklara konulmamalı, bu oyunda para kazanacak sonuçta..Ben bir konu açtım; paketler zenginleştirilsin dedim! Şirket bu kadar mühendise para veriyor! Bir oyuncuda verecek bir 55 tl yani..Sen bedava dedinmi viplik satılmaz! Mantıklı olalım arkadaşlar...

3. Darky yeni başlayanları harcıyorsun o zaman onların günahı ne arkadaşların 10 yıl 1 yıl 5 yıl 3 ay vipliği var yeni gelenlere hep zorlaşıyor oyun zaten her zaman iyi olan için oyun basit ödüller bol oluyor

4. özkantr

özkantr User

senı görende sadece vıplıkten para kazanıyolar sanacak. onlara sadece bokordan gelenn para fazlasıyla yeter :D kaldı kı kese ıncı krıstal rahıp ve vudu topu satıyolar onlardan tonla para kazanıyolar. mobil oyunlar bıle sırf reklamdan gunluk 50 bın kazanırken seafıghtın topnla oyuncusu var reklamdan kazanır. bızde eglenırız. yoksa oyunu bırakıp cs cod falan oynarım. yarım saat eglenıp cıkarım basım da arımaz. vaktım bana kalır. durum oraya gıdıyor ama. para verenle vermeyen arasında buyuk fark var. artık. buda dha cok oyuncunun bırakması anlamına gelirt

5. darky3535

darky3535 User

Sen o Şirketlerde mi çalışıyorsun? Bu kadar bilgiye nasıl ulaştın? 50 bin günlük reklam kazancı mı? Arkadaşım sen bir yazılımcının ne kadar ücret aldığını biliyor musun? Bigpointte sadece bu oyun mu var? Hem sizlere bir şey söyleyeceğim. Yahu şu güzel oyunun grafiklerine bakın hikayesine bakın. Yapsın Türkler bir oyunda gidip oraya paralarımızı harcayalım. Zaten oyun bedava! Sana şunu al bunu alda demiyor! Hem bedava oyun olucak hemde rekabet, yok oyle bir dünya arkadaşım! Vurun dedik de öldürmeyin artık!

6. İsim vermek istemiyorum türklerin gene böyle yaptığı bi oyun var grafikler hikaye bu tarz bi oyundan fazla grafik bekleyemezsin bu video oyunlarına benzemez kardeşim bu gemili korsanlık oyunlarındada en iyisi / en deneğimlisi seafight

7. özkantr

özkantr User

adam 20sn de canını fullerken ben neden 3dk urasayım. guclu ıle gucsuz arasında zatem buyuk bı fark var zaten. nasıl azaltacaz. herkez ara yatırmak zorunda degıl. oyunun guzellığıne dıyecek bısey yok. ama oyuncu cekmek ıstıyorsa guclu ıle gucsuz arasındakı farkı buyutmeyeck. bu hamle ıle bırcok oyuncu zamanla bırakacak zaten

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  8. Bence konmalı konmasını istemeyen oyuncu olmaması lazım kaldıki para bide bazı şeyleri teşfik niyetine yapmaları lazım yoksa viplik bittimi çoğu oyuncu bırakacak çünkü bu oyuncular parayla oynamıyor.çok oyuncu viplik var diye oynuyor o zaman servırlar yine boşalacak belli oyuncuların olacak servır ve onlarda sıkılıp bırakacak zaten bu oyun bu gidşle gazla sümez bir sene sonra görürsünüz oyuna girmek için bile para alırlar süper vip üye diye neyse benim isteğim tekrar vipliği sandıklara konması yönünde kolay gelsin...

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  9. Barut66

Barut66 User