Sandık Ödülleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve †DarkCarnivaL† tarafından 19 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Güncel normal sandık ödüllerini söyleyebilirmisiniz?

2. En az 1500 er veya 2000 adet gülle (tasarım veya legba yolu olmadan),hız taşı,gözcünün,bilgisi,nişancının gözü,elmonun ateşi (şimşek ateşi),agwe tılsımı ve triton kutsaması,pet eğitimcileri,vudu ve buz yanığı gülleleri,düşük ihtimaller ile kristal nimeti ve kralın ganimet kesesi

HODOR ve †DarkCarnivaL† bunu beğendi.
  3. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Cevap için teşekkürler. Ek olarak 5.seviye tamirci marangoz, 4.seviye vudu rahibi , yelkenci , sis bombası , oğlak haritası canı , premium üyelik.

İyi oyunlar.

†DarkCarnivaL† bunu beğendi.
  4. KARDEŞ TASARIM YAZMISSIN SANDIK ÇERİYİ Mİ DEYİŞTİ ? SASAIMMI ÇIKIYO ANLAMADIM :)

5. Bende senin yazdığını anlamadım kardeş.Orda bahsettiğim 'spectare' tasarımından gelen %10 bonus ?

6. Peki sandık açmak mantıklı birşeymidir kar sağlar mıyım burdan? Birde spectare tasarımı artık sandıklarda çıkmıyor bildğimin kadarıyla başkabir yolla elde edilebilirmi?

7. Merhaba,

Forum kuralları gereği büyük harf yazmak bağırmak anlamına gelmekte olup yasaktır.

Lütfen yazınızı düzeltiniz ve bu kuralı dikkate alınız.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

8. memoffice

memoffice User

arkadasın sordugu soruya katılıyorum sandık açmak karlımıdır açalım mı ?

9. yok be ne bagırması ts de konuşma tuşum capslock o yüzden oyle yazmışım :)

10. sandık açmak herzaman karlı gülle için deyil gülle hep var ama sandık açmassan ep tp desteklerin olmaz eyitimciler olmaz vs vs bagzı deyerli eşyalar olmaz ki gülle de çıkıyo her etkinlik 1000 yada 2000 bin almak lazım