sandık ödülleri Sayın LEGEND

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve *.aFyOnLu_aĞa.** tarafından 10 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Legend
    https://board-tr.seafight.com/threads/sandik-oeduelleri-hakkinda.101110/#post-576365
    bu konuya güzel bir cevap vermişsiniz sorunu ileteceğinizi belirtmişsiniz tavsiye olarak ekleme yapmak istedim acaba sandık ödülleri konusunda forumda bir oylama yada istek talebi oluşturulsa ve bakalım kimler ne yorumlar yapacak.
    1. Eskiden premium üyelik 1 ay çıkardı yine öyle olsa .
    2. kralın kesesi yerine kese seviyesi biraz yükseltilse
    3. gözcünün bilgisi elmonun ateşi gibi ödüllerden tamamen vazgeçilse
    4. sizde belirtmişsiniz bazı buflar eklense
    5. keselerden çıkan bazı özel taşlar sandıklara veya etkinlik sandıklarına eklense
    gibi önerilerim var ( inşallah diğer oyuncularda benim gibi abartmadan yorum yaparlar )
    saygılarımla ayrıca tüm herkesin bayramı mübarek olsun.

çapkınkorsan bunu beğendi.
  2. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Teşekkür ederim sizin de bayramınız mübarek olsun. Anketi şirketin haberi olmadan yapamam. Sadece ve sadece onlara oyuncu istekleri diye iletebilirim.

Saygılarımla.

3. sayın legend mod ben kendi adıma konuşayım günlük olarak 1 veya 2 saat oyun oynuyorum bu koruma moduna geçildiğinden ve işlerimizden dolayı mesela eskiden aynı haritada 2 tane viplik çıkıyordu geçen sene yanılmıyorsam ya onuncu ay yada onbirinci ayda bir viplik çıktı ondan sonraki açtığım sandıklardan 1 tane viplik çıktı sezon süresi boyunca sadece1 tane viplik çıktı sezonu baz alarak konuşmak gerekirse 1000 küsür sandıkta sadece 1 viplik çıkıyorsa ihtimal binde bire düşmüş demektir ha şuda var açtığımız her sandıktan viplik çıksın istemiyoruz ama bu kadar oranın düşük olması oyuna para vermeyen bir oyuncuyuda düşünerek yeniden bir düzenleme istiyor bence saygılar iyi bayramlar diliyorum herkese.

4. merhabala konu açıkken yazmak istedim SAYIN ;;LEGEND;; Board Adminstarto'üm siz den ricam (sarmal yılanlar ) GÖREV ismi çarptırılmış öyküler bunu nerde nasıl bulamıyorum teşekürler bana link atarmısınız Ramazan bayramınız en içten dileklerimle kutlar sevdiklerinizle nice bayramlar dilerim tüm form üyelerinde ayrıca seafgiht ailesininde bayramı kutlar içtenlikle

5. -LegenD-

-LegenD- User

Merhaba,

Sizden istediği canavar ya da sistem gemisini kesmeniz yeterli olacaktır aslında.

Saygılarımla.

6. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Bu konu hakkında öneride bulunacağım.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.