SANDIK ÖDÜL DAĞILIMI ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Siησρℓu_кσяѕaη57в®™ tarafından 8 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın admınler sandık toplayanların sayısı fazlalastıkca sandıklardan cıkan değerli odul mıktarı veya ıtemlerın (viplik-ep-tp-vudu darbesi- ruh yiyici vs.) gibi malzemelerin cıkma olasılıgı dusme ıhtımalı var mı yoksa kac kısı toplarsa toplasın herkesın kendıne ayrı yuzdelık dılımı mı var bunu ogrenmek ıstıyorum?

2. ben 2 gemiyle herhangi bir haritaya girip topluyorum ve senin saydığın önemli hediyelerin çıkma olasılığı yükseliyor yani 1 hartada 100 sandık açarsan 10 tanesi önemli hediye verir :)

3. Vala aldım almadıgım değil ama yani bu hediyelerın bellı cıkma olasılıkları var sımdı benım gıbı toplayan bır suru adam var ona cıksa bana cıkarmı hesabı var anladın mı :) kımsenın toplamadıgı bır zamanda mı toplasak dıye dedım :) en azından az kısı toplayınca .d Sandık cok sıkıntı yok :)

4. büyük ödüllerden çıakrtan birisi, o gün sandık açmayı durdurur herhalde. yani kimsenin açmadığı yerlerde açarsanız daha şanslı olduğunuzu birnevi söyleyebiliriz. sandıkların ödüllerinin çıkma olasılığı tabiki var fakat bunu biz bilmiyoruz. mesela yüzlerce sandık açmışımdır ben sandıklar oyuna eklendiğinden beri, bir kere bile viplik çıkartamadım. en son etkinlikten 75 sandık almıştım ne vip ne vudu gülleleri. e ben çıkartamadıysam başkası çıkartıyordur değil mi ;)

5. Selam

sistem tarafından sandıklar otomatik atılıyor.şanslıysanız güzel şeyler bulabilirsiniz.iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.