sandık mı mojomu ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 亗☆ĄЛİ*MÜĐĄŁξ☆亗 tarafından 18 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba herkese iyi oyunlar 1 milyon inci var ve sandığamı yoksa mojoyamı basayım hangisi mantıklı olur? harita gövdelerimin yay ve yengeçin 40 günleri kaldı diğerleri fazlasıyla var bu haldeyken karar veremedım malzeme şimdilik yeteri kadar mevcut.

2. Merhaba,

Bu konuya tamamiyle kendiniz karar vermelisiniz. Sandıklardan alacağınız ganimet ile mojodan alacağınız ganimetler çok farklılık gösterir.

Sandıktan;
    - gülleler
    - Nimet
    - tılsımlar
    - miçolar
    - amiral topları
    - elp,tp günleri
    - vudu rahibi vb. Ganimetler elde edebilirken,

Mojodan;
    - gülleler
    - harita parçaları
    - tamirat
    - ışınlanma
    - zırh, silah, pala
    - vudu güvertesi ( her biri 14 gün ) Vb. Ganimetleri elde edebilirsiniz.

Ada, vip, ve pazar indirimi ile 1 milyon İnci'ye 1090 civarı anahtar alınabilir.

1 milyon inci 10.000 mojoya bedeldir.

Kararınız geminizin gücüne göre kendiniz vermeniz önemlidir. Haritalar iyi ganimetler vermekte. Benden bu kadar :)

İyi oyunlar

3. ada 10 vip 5 pazar 25 toplam 40 1500-%40=900 olmuyor mu 1090 mı oluyor bende inci biriktirip almayı usunuoyrum ondan sordum

4. 1111 olması lazım 100 inci de artıyor :D

5. o olmaz kusurlu cıkmaz

6. Eğer haritaları açmaktan sıkılmayacaksan mojoya ver ama eğer toplarını fullememiş ve inci kasmaya devam edicem dersen sandık aç derim.

7. Merhaba, @NightWish66

Ada indirimi -10 adet ada- (%10) , V.i.p ( (%5), Pazar indirimi (%25).

Her bir anahtar 900 İnci'ye tekabül eder. 1 milyon inci de 1111 anahtar eder. Mesajımda ortalama diye özellikle söylemiştim. Net bir düzeltme yaptığınız içinde teşekkür ederim.

Saygılar İyi oyunlar

Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.