Destek Sandık İçinden çıkan İtemler Resimli. [Güncel]

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve CivilianForceTeam tarafından 4 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar yeni güncelleme geldikten sonra sandık içerikleride değişti, mesela boş çıkan sandıkların yerine artık TP-Güçlendiricisi,Premium,Pırıltı Katlatlayıcı Gibi Özellikler Geldi, Size şimdi Açtığım bazı sandıktan çıkan itemleri göstereceğim.

(yalan olmasın pırıltı katlayıcı çıkıp çıkmadığını bilmiyorum bana gelmiş göremedim,ama diğerleri çıktığını gördüm seyir defterinden de kontrol ettim)

Bazı sandıklar ödül verdiği gibi birde üstüne ekstra anahtar veriyor,ve bu çok karlı.

Elimden geldiğince Güncel tutmaya çalışacağım sürekli resimler ekmemeye çalışacağım.

Bu da arkadaşlar bütün cephane sandıktan çıkan itemler'den gelmiştir. (15-20 sandıktan)

Bu konuda bize yardımcı olup kısa süre içerisinde sandıklar'da oluşan sıkıntıları düzeltip ilgilendikleri için adminlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Son düzenlenen: 4 Temmuz 2015
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

henüz günccelemelerle ilgili elimize bilgi geçmedi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.