SANDIK İÇERİKLERİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OutLaw_07 tarafından 26 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sandıklara pet kesesi eklensin mi?

1. Evet

98,1%
  2. Hayır

1,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

1. 12.5 lira ( en yüksek paket ) pet kesesinin tanesi içinden bir sürü taş çıkıyor herkes bu parayı verebilecek düzeyde sen para harcamam inatla diyorsan etkinlikleri bekleyeceksin ordan avantaj sağlarsın herkesin hakkı var oyunda tabiki bence bu kadar avantaj çok olur

2. OutLaw_07

OutLaw_07 User

daha geçen gün arkadaşım sadece bir tane hasar önleme pet taşı için ard arda 3 tane paket çekti ve buna rağmen çıkmadı.ayrıca arkadaşım daha öğrenci,herhangi bir yerden geliri falan da yok.en azından sandıktan bu pet keseleri çıksa para yatırmadan yüksek seviyeli olmasa bile orta halli bir hasar önleme taşı olabilirdi.bakın bu oyunu kendinize göre yormayın.bu oyunu oynayan geliri olmayan gençlerin sayısı da azımsanmayacak derecede fazla.ayrıca 12.5 lirayı azımsamışsınız ama her ay 2 kere 12.5 liralık alışveriş yapmak pek çok kişi zor bir şey.zaten oyunda satın almamız şart olan pek çok şey var fildişi,abanoz,viplik gibi.bunları alınca bir sürü paramız gidiyor halihazırda.

3. OutLaw_07

OutLaw_07 User

sizinle çok fazla tartışmaya girmek istemiyorum.konu da uzamasın istiyorum ama bir uyarıda bulunayım:insanları eleştirebilirsiniz ama onların da fikrine saygı duyarak eleştirmelisiniz.bu fikir çok gereksiz,çok saçma gibi yargılamalarda bulunmadan fikrinizi dile getirirseniz insanlar size karşı savunmaya geçme durumunda bulunmaz.kolay gelsin.

4. 8 yıldır bu oyunun içindeyim dedin paraları veremicek adam görmedim insanları kandırmayın botçulara geçit yok

5. OutLaw_07

OutLaw_07 User

botçularla ne alaka kardeşim Allah aşkına ya?o zaman sandıklara para ile alınan hiçbir şey koymasınlar.ne rahip,ne amiral topu,ne kristal nimeti,ne kralın ganimet kesesi...böyle kaba bir şekilde konuştuğunuz sürece fikriniz benim tarafımdan önemsenmiyor.kolay gelsin.

YaAllahBilmillah bunu beğendi.
  6. Adam çıkış bulamıyınca botçulara geçit yok yazmaş Çanakkale mi bura baksak sen kullanmıyosan bir arkadaşın kullanıyor o kullanmıyorsa filodan arkadaşın oda kullanmıyorsa alyansdan bi arkadaşın ve bunları biliyosun söylemiyon id felan supporta ki sandıktan çıkacak keseyi nasıl bu konuma getirdin bilmiyorum ayrıca herkes senin hayalindeki gibi zengin olmak zorunda deil keseye verince gülle veya indirime vercek parası kalmıyor.Burda bir fikir sunulmuş eleştiri yapabilirsin ama kimseye şöle yapın böle yapın veya botçulara yardım ediyosun diyemezsin!! Saygılar...

OutLaw_07 ve YaAllahBilmillah bunu beğendi.
  7. 5 lira yaw pet keseleri :) zenginlikle ne alakası var :D

8. Bi tane yeterli olcak mı peki ve 1 tane bile alamıyom ben mesela gönül isterki 100 tane alim ama 1 tane bile alamıyorum sandıktan çıksa iyi olur.Ayrıca amaç oyuncu çekmek oyuncu olmadıktan sonra 100 tanem olsa nolcak

OutLaw_07 bunu beğendi.
  9. selami

selami User

+1 bencede eklenmeli gülle olarakta çeşit arttırılmalı zevk almıyoruz artık sandık açmaktan

OutLaw_07 bunu beğendi.
  10. Botçular ne alaka ya :( Bonusları botla yapıyorlar o zaman bonus haritalar kalksın, baskın haritaları kalksın, pırıltılardan inci çıkmasın. Daha dün kesin bot dediğim 4 gemi gördüm. her birinin nickler benzer her biri farklı haritalarda sürekli yuva kesiyor ateş ediyorsun istese beni 3 atışta yenecek seviyede ama kaçıyor hepsi, batırıyorsun hemen ardından tamir olup devam ediyor yuva kesmeye ve nedense 2 gündür ne zaman o haritalara girsem adamlar online. Pardon adam dedim botlar. Ve nicesi günlerce durmadan adamlar pırıltı topluyor mojo atıyor bonus yapıyor. TR serverinde bu botlara halen çözüm bulunamadı mi yazınca chat banı yiyorum. Supporta yazsam sistem otomatik algılıyor video çekin yok adamın adresini ver.
    Oyunda reset geliyor bi yarım saat ortalıkta pırıltı toplayan olmuyor ama yarım saat sonra doluşuyorlar ben katlayıcı aldım gelişeyim diye bana engel oluyor bu gemiler. Adamlar yarım saate oyuna uyarlıyor demek ki botu her güncelleme sonrası. Bunda botçulara değil de oyun ekibine tepki göstermek lazım.
    Bakın arkadaşlar eğer bot sistemini engellemek isteseler anında yaparlar bunu. Hadi diyelim botlara çare bulunamadı. Bot satanlar yayınlayanlar belli. Bigpoint gider bu adamlara dava açar seve seve bot yapımcıları bot üretmeyi keser. Ben bir ara ciddi ciddi bu bot satanların oyun takımından(geliştirici ekip) olduğunu düşünmeye başlamıştım nasıl olur da her reset, güncelleme sonrası anında bot kullanılır hale gelir ki?
    Açarsın davanı paşa paşa bot üreten kalmaz kalsa bile tek tük olur o gemileri de yakalar banlarsın. Sonuçta bu adamlar botu parayla satıyor adam paypal adresi veriyor sonuçta para birine gidiyor paranın gittiği adama aç davayı en basitinden. Ama yok yıllardır sistem geliştiriliyor yok sistem yakalıyor.
    Yazık bizim emeklerimize, verdiğimiz paraya yazık.
    Birazdan forumdan banlarlar ya da silerler mesajı.

karabey37 ve OutLaw_07 bunu beğendi.
  11. BIRAKTI

BIRAKTI User

Sandıklardan kralın ganimet kesesi çıkıyor buna emsal pet keseside sandık içeriklerine dahil edilmeli arada eski bokor tasarımlarıda sandıklara konulabilir sandık içerikleri biraz daha zenginleştirelebilir patlayan gülle çıkıyor habire yine eskiden oldugu gibi vodoo ve havai fişek kısıtlıda olsa tamir asaları gibi özel nesnelerde konulabilir böylece oyun biraz daha ivme kazanır diye düşünüyorum bunu merkeze iletirseniz güzel olur düşüncesindeyim kolay gelsin Hayırlı Ramazanlar cümleten...Bigpatron top sizde:)

12. OutLaw_07

OutLaw_07 User

13. OutLaw_07

OutLaw_07 User

konu güncel ...

14. Merhaba,

Bu tarz mesajlar yazarak konuyu güncel yapmaya çalışmayınız.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

15. OutLaw_07

OutLaw_07 User

peki bir öneriniz var mı :)

16. Merhaba,

Fikiriniz uygun görüldüyse zaten gerekli yerle iletilmiştir.Teklardan yazmanız birşey farkettirmez.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

17. OutLaw_07

OutLaw_07 User

daha fazla oyuncu desteği yararımıza olmaz mı yani?

18. BIRAKTI

BIRAKTI User

+1

19. bencede sandıklara pet ganimet kesesi konmalı 30 luk ve amiral toplarının yerine kolay gelsin ....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.