sandık içerikleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fette48 tarafından 14 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fette48

fette48 User

sa bugün içerisinde bi konu daha açmıştım ama kesın olarak sandık içeriklerinde hata var şöyle özetleyeyim : şimdi sabit VP darbem 195 k sandık topluyorum vudu gullesı cıkıyor baska bişey gostermıyor ve bi anda hem darbem hemde vudu darbem artıkyor 20 k civarı bi kez daha vudu cıkana kadar bu boyle devam edıyor eger baska cıkarsa aynı sekılde yıne eskı halıne dönuyor. buraya kadar bi hata sonra 4. sevıye rahıp cıkardım 50 k vp vermesi gerek öylede oldu verdı 245 k oldu sonra cıkış aldım tekrar gırdım vp 220 k gosterıyor bu normal değil bi defa cunku zaten sabit 195 di neyse devam ettım şimdi bi sandık actım yıne vudu gullesı verdı ve suan vp darbem 230 :) ne alaka ne mantık cozemedım ama barız belli bi sıkıntı var bu sıstemde yetkılılere iletirsenız sevınırım ha bu arada supportada yazdım formalıte tabı cevabı bılıyorum sorun geneldır herkezde mevcuttur falan fılan neyse :) ben oyun sorununu anllattım artık rapor edrsenız sevınırım degerli programcılarımıza :)

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

bu sorun programcılar tarafından bilinmektedir, yinede geri bildiriminiz için teşekkür ederiz :) vudu seviye 4 ile ilgili sorununuzu lütfen support ile görüşünüz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.