Destek Sandık İçerikleri ve Pırıltılar Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AKHILON tarafından 16 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AKHILON

AKHILON User

Sandık içerikleri ve pırıltı içeririkleri bildiği üzere yeni oyuncuların bile işine yaramaycak gereksiz birsürü itemlerle ve içeriklerle dolu, özellikle etkinlik sandıkları ,sandık ve pırıltı içerikleri hakkında önemli bir güncelleme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla, İyi çalışmalar.

2. Aynen şu amiral topu ve 30 'luk top çıkmıyormu:) ne diyeyim 1000 inci boşa gidiyor.bari vudu topu koyun artık oyuncular bile balyoz topunu fulledi vudular boşta:) Eskiden viplik 2 ay çıkardı şimdi standart 7 gün taş var yine 7 gün bari fark olsun bence taş ve yetenek olan oyuncu 14 gün viplik olmalı nimet çok az çıkıyor artırılmalı sandıklardan pazar indirimi ,alev topu ,vudu topu,yengeç canı ve taç vb . gibi şeyler çıkmalı kolay gelsin...

NightWish66 bunu beğendi.
  3. Vip konusunda bende katılıyorum 2 ay nerde 1 ay nerde :) [*] Selamlar :)

4. +1
    Aynen sandık içeriklerinde değişim çok iyi olur.

5. atlas42

atlas42 User

Benim tercihim daha çok sandıklardan inci çıkması yönündedir.

6. çAğRı

çAğRı User

sandık içeriği değişmeli . haritadaki sayısı artırılmalı. şuanki içerik hiç cazip değil.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.