Sandık İçerikleri Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ☆««TR»BEYZADE«TR»»☆¹ tarafından 3 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yeni düzen sandık içeriklerini yazabilirmisiniz rica etsem. teşekürler
    saygılar

2. Yeni içerik değişti mi bilmiyorum ama son yetenek duzeltilmesinden sonra artık bir sandık içerik duzenlemesine gidilmeli diye düşünüyorum zira oyun çok gelişti ama sandık içerikleri hayla çok eski herşeye güncelleme gelirken sandıklar da artık guncellenmeli diye düşünüyorum.

3. heaty

heaty User

yeni sistemde sandık açmaya değmiyor ki nasıl iş yapıyolar anlamıyorum

4. bence güncelleme gelmiş cünkü önceden miço kraliyet nimeti sv.4 vudu tamircisi sv.5 marangoz alıyodum şimdi 1000 e yakın sandık açtım hiçbirini vermedi

5. ben güne 2000 sandık filan açıyorum hepside çıkıyor bir gün içerisinde çok fazla sandık açmanız lazım bir gün içerisinde birazda şans

6. heaty

heaty User

şuan sıkıntı olan eskisi gibi sandık içeriği az geliyor yeteneklerden kaynaklı

7. Menetli

Menetli Guest

Selam Arkadaşlar ,

Sandık içeriklerinin değiştiğine dair bizlere bir açıklama gelmemiştir.

Saygılarımla.

8. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

-ÆKıZıLKoRsAnÆ-

ben güne 2000 sandık filan açıyorum hepside çıkıyor bir gün içerisinde çok fazla sandık açmanız lazım bir gün içerisinde birazda şans

::(( bir oyuncu günde 2000 sandığı açması için 24 saat online olması lazım buda BOT kullanmıyorsa imkansız bence

Swarps bunu beğendi.
  9. Selam,

Sayın modumunda söylediği gibi konu ile alakalı bir bilgi gelmedi, böyle bir durum olsaydı zaten duyurusu yapılırdı.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.