Sandık İçerik Değişikliği ve Kristal Nimeti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***AFTOZ*** tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sandıklardan yeniden kristal nimeti çıksın mı ?

Anketin kapanma tarihi 30 Temmuz 2015.
  1. Evet çıksın.

100,0%
  2. Hayır çıkmasın

oy sayısı 0
    0,0%
  1. Son zamanlarda haritalardaki sandıklardan çıkan ödüller fazlasıyla aynı. Oyuncuların birçoğunda hiç kullanmıcağı halde farklı seviyelerde bir çok yem mevcuttur. Sandık içeriğin değiştirilerek pet yem oranlarının azaltımasını ve eskiden olduğu gibi cuzi miktarda da olsa kristal nimeti konulması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda ankete katılarak belirli bir kitle oluşturalım yetkililere gösterelim fikrimizi.

яoтαsız, Oğuzhan[T•R] ve özkantr bunu beğendi.
  2. özkantr

özkantr User

Bunun yanında içerikler cok basıt suprızı yok. etkınlıktekı gıbı bazen 4k bazen de 9k elıt gulle cıkmalı. saddece krıstal ıceren sandık olmalı etkkınlıktekı gıbı 15 adet krıstal cıkmalı. vip cıkma olsasılıgı ise cok muamma. o da belli bı orana oturtulmalı
    en önemlısı spectare tasarımı da konmalı

яoтαsız ve Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  3. Katılıyorum ben zamanında spectare alamamıştım benim gibi alamayanlar çok bir fırsat daha tanınırsa iyi olur diye düşünüyorum.

özkantr, ʍc•HuʍʍuƦ ve яoтαsız bunu beğendi.