SANDIK İÇERİĞİ

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ●вαşтαя∂α-ιнüмâуûη●, Jul 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. SAYIN ADMİNİM SANDIKLARIN İÇERİĞİ BİRAZ ARTSA HEP AYNI GÜLLELER VE VİP 7 GÜN AZ DEYİLMİ YANİ BİRAZ DAHA ÖZEL ŞEYLER *** ÇIKSA OLMAZMI ?

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bence gayet güzel oldu bir çok kişi memnun fakat biz şikayetinizi iletiriz

3. kimmiş onlar vallaha merak ettim adminim o_O

4. Aynen 7 günlük vipmi olur arkadaşların çoğu nimetin çıkmasından memnun yoksa viplik 7 gün olmasından değil 5 bin buz yanığı eskiden 65 bin vudu darbesi çıkıyordu viplik 1 aylık çıkıyordu bizim için tekrar iletirmisiniz sayın adminim viplik bari 1 aylık olsun gülleden Vazgeçtim herşey vipliğe bağlı inanın viplik bulduğum zaman artık keşge 1 aylık olsaydı savaşa gitseydim diyorum benim gibi vipliği azalan oyuncu var bari vipliğimiz gitmesin teşekkür ederim iyi oyunlar...

5. Barut66

Barut66 User

aynen viplik şart ama bende 3513 gün var :))) o yüzden çıkmasada olur :D

6. Fazlası göz çıkarmaz :)) bendede var 1800 gün ama olsun yani

7. Bencede wiplik artırılsın daha önce oynmayanlara hem haksızlık oluyor wipliği baya yükseltenler var ve biizim suan okadar yukseltmemiz imkanasız gibi birşey bu konuya acil el atılırsa cok memnun oluruz, ayrıca pırıltı katlayıcı falan cıkıyormu bilmiyorm çıksaydıda hiç fena olmazdı

8. yoo onlar çıkmıyor standart oldu artık

9. Bari tasarımın oranını arttırın ve nimet koyun

10. Evet bencede tasarım çıkmalı yada özel taşlar konulmalı sandıklara sayın adminler iletirseniz seviniriz ayrıca viplik minimum 15 günlük olsun teşekkürler.

11. -onur824-

-onur824- User

selam ,

sandık içerikleri fena değil ama viplik daha uzun olsa daha iyi olur tabiki.

12. OYUNU IYICE BOZDUNUZ VIPLIGI KISARSINIZ 3 DEFA BAN HAKKI YOK OLDU COK SEY DEGISTIRMEYIN ARTIK BIRAKIN OYNAYALIM BU OYUNU SIZINDE FIKRINIZ OLMADA BU ONAYI ONAYLIYORSUNUZ TABI VIPLIGI OLAN ALDI GITTI BASINI YENI BASLAYANLARIN ONUNU KESMEYIN