SANDIK İÇERİĞİ - SPECTARE

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _ђрφттεѓ_§к® tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Spectare tasarımına tekrar elde edilme şansı verilsin mi ?

Anketin kapanma tarihi 7 Mart 2015.
  1. Evet, sandıklara koyulsun.

65,4%
  2. Evet, ödeme kısmına gelsin.

10,1%
  3. Evet, inciyle satılsın.

25,2%
  4. Evet, etkinlikle verilsin.

20,8%
  5. Hayır, istemiyorum.

9,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eski forumda açtığımız konuyu devam ettirelim arkadaşlar..

Spectare tasarımı artık sandıklara koyulsun, ya da farklı elde etme imkanları tanınsın. Oyunda bu kadar büyük yer işgal eden bir tasarımın kazanılamaması çok saçma.

2. haklısın yeni arkadaşlar bu tasarımı almalıdır bence böle bi düzenleme yapılabilir ayrıca sandıklara nimet de eklense fena olmaz :)

3. Bunu eski forumda da yazdım, şimdi de yazıyorum. Spectare tasarımının özellikleri, bokor kupasında verilen tasarımların özelliklerine eklensin. Mesela gemi 83.000 dp, 40.bin vp %16 top hasarlı, %10 zıpkın hasarlı ve spectarenin özelliği olan %10 daha fazla sandık içerikli olur. Böyle olursa tasarım değiştirmeden sandıkları toplamış oluruz ve de bokor kupası ilk çıktığı zamanlarda ki ihtişamına yeniden kavuşmuş olur.

4. Barkudza

Barkudza User

aynen spectra tasarımını istiyoruz böyle bize büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum oyunda her şey sandıklara bağlı.
    yani ya sandıkların oyundaki rolünü azaltmanız ya da biz yeni oyunculara da bu tasarımı elde etme imkanı sunmanız gerekiyor. ilk seçeneğin gerçekleşmesi zor ve mantıksız olacağından sandık tasarımı olan spectra tasarımını oyuna sunmanız şart! bunun başka türlüsü olamaz.

5. konu güncel arkadaşlar destek

6. Bigpoint yönetiminin artık sadece Seafight'ta var olan oyunculardan nemalanmak istedikleri aşikar. Ne yazık ki yeni oyunculara karşı çok büyük haksızlıklar yapılmakta tabiri caizse imkansız bir konsol mevcut. Eskisi gibi yeni oyunculara avantaj sağlacak pekçok paket ve fikirlerle umarım tekrar karşımızda olurlar. Bizlerde iyi ya da kötü Seafight ortamına alıştık ve tutunduk. Aylar geçti adımız hala daha genç korsan. Bir fırsat yakalasakta Kaptanlığa terfi etsek artık diyorum.

Neyse konuyu daha fazla saptırmayayım ve uzaklaşmayalım. Ben tercihimi İnci ile yahut Sandık hediyesi tarafından kullandım umarım uygulanır.

7. Artık her çıkan etkinlikte neredeyse vazgeçilmez bir tasarım olan spectare tasarımının sandıklarda tekrar yerını alması gerektıgını,zamanında alamamıs oyuna ara vermıs veya oyuna yenı baslamıs arkadaslara haksızlık oludugunu dusunuyorum umarım gerekli çalışma yapılır.

LOOOL- bunu beğendi.
  8. bu etkinlikte her açışta spectaresi olan her sandıktan 1 yerine 2 kurabiye alıyor. buz anahtarı olan sandıklardan buz anahtarını 2 ye katlıyor. kristal desen 2 kristal fazla alıyor kar güllesi desen 450 kadar fazla alıyor.

normal zamanda viplik 2 ay alıyor. pet yemi gülleler triton tılsım vs. hep kar ediyorlar.

eşitlik istiyoruz

LOOOL- bunu beğendi.
  9. NavySEaL

NavySEaL User

Bu saate kadar sesimizi duymayan bu satten sonrada duymaz bosuna nefes tuketmeye gerek yok konu güncel ama etkinlik gecti daha kac etkinlik gecicek kimbilir bu sekilde hep zarar hep zarar bi spectra cıkarsalar bi cok kisi butun etkinliklerden memnun kalıcak. belki anahtar paketi çeken bile çoğalacak ama nedense hala ses yok..

10. evet
    Spectare tasarımı bişekilde kazanmamız lazım oyuna koyulması lazım sandıkla ,inciyle veya etkinlikle bi şekilde alınma imkanı olması lazım

11. konu sahibine katılıyorum

12. eski forumda bigpatron gerekli yerlere sorulduğu ve cevabın bir kaç güne kadar gelir diyordu 1 ay oldu?

13. aslında çok daha fazla zaman oldu ve yine aslında o konuya yazmasa da açtığım başka bir konuda bu konu ile ilgili bir süre çalışma olmayacağını bildirmişti sanırsam tam hatırlamıyorum.

14. kardeşim bende bu tasarım var zaten ama olmayan kişi sayısı çok bu yüzden sandıklara koyulabilir

15. ayrıca sanada yeni tasarım lazım :D

16. LOOOL-

LOOOL- User

Ben sandıktan 2 ay premium çıkartırken filo arkadaşım spectare tasarımı olmadığı için 1 ay premium çıkarttı . Spectare tasarımını kazanılması için bir şans verilmeli bence.

17. forum adminlerinden bu konuda bir çalışma olup olmadığını öğrenmek istiyoruz...

18. Bende olmasına rağmen tasarımın çıkması gerektiğini düşünüyorum hemde sandıklardan eski oyuncular nasıl alıyorsa tasarımı olmayan oyuncularında o şekilde alması gerektiğini düşünüyorum adaletsizlik olmasın diye

19. kalkması bi kere yanlıs suan beklememiz 2 yanlıs yeniden konulması lazım acele ile yeni oyuncular neden alamasınki bu yüzden oyunu bırakanlar bile olabilir basit bi konu değil.

20. Undersun

Undersun User

Koyulması Lazım sandıklara !

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.