sandık anahtarı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve UBR-17-STR-3040 tarafından 1 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sandık anahtarıları ne zaman dönüşücek bilgi varmı

2. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Konuyla ilgili henüz bir bilgi gelmedi forumu takip ediniz.

İyi oyunlar.

watch4em™ bunu beğendi.
  3. OutLaw_07

OutLaw_07 User

karaborsa kapanınca açıklayacaklar herhalde :)

4. Janissary

Janissary Guest

Selam,

O çubuklar zaten harcanması için var, harcanmayan çubukların dönüştürülmesi fazladan emekler boşa gitmesin amacı taşıyor, yani sizin harcamanız gerekmekte. Zaten etkinlik s.s.s de anahtarların dönüşeceği ile ilgili bilgi mevcut, fakat çubuklar hakkında bir bilgi yok, belki de dönüşmez kim bilir?

İyi Oyunlar

5. OutLaw_07

OutLaw_07 User

karaborsada harcamak için çeşitli nesneler mevcut fakat daha iyi bir nesneyle takas edilecekse ben neden harcayayım ki karaborsada? gelelim diğer meseleye,madem harcanması için var o zaman bize takas edilmeyeceğini söyleyin.biz de beklemeyelim o kadar zaman dimi ama?hemen harcayalım gitsin.

6. çok doru kardeşim katılıyorum sana hemde oyle bişeki buf lardan kısıtlı alınıyo ben beklemezdim daha çk alınsa mesela alınıcak bişey yokki ne alayım onunla işime yaramaz

OutLaw_07 bunu beğendi.
  7. OutLaw_07

OutLaw_07 User

ya başta resmi bi açıklama yapılsa çubuklar çöp olacak diye,biz de harcarız çubukları, beklemeyiz bu saate kadar :)

UBR-17-STR-3040 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.