Sandık Anahtarı Karaborsada Yok

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ilayda__712870 tarafından 2 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. heaty

heaty User

sandıklar boş açmaya değmez. karaborsaya sandık yerine gülle koysalar daha iyi olur

2. sandıktan aslan yürek çıkıyo enkazdan admiral topu npc ler ful karlı bu etkinliğe kulp takamam bn ama işte gülle ve anahtarı satış yoluyla temin ediliyo orası kötü

†DarkCarnivaL† bunu beğendi.
  3. saldırı hızı derken o ne hocam

4. hız taşı aslan yürek tılsımı cephane durdurulamaz kana susamışlık 50k hp vp veren tılsımlar iyi gibi

5. boşver değmez hiç toplamayın

6. atlas42

atlas42 User

Etkinlik cephanesinin ve sandıklarının karaborsaya konulmasını talep ediyoruz.

7. coronismo

coronismo User

Cephanesini koymasalar bile sandık anahtarı olsa iyi olur bildirirsenız üstelrınıze sevınırız.

8. ne olur ne olmaz diye ben almıştım 1500 tane :) açayım bari sandıkları :)

9. -gokturkk

-gokturkk User

hangi npc bu bulamadımda ne yapınca ortaya çıkıyo ?

10. coronismo

coronismo User

•Karaborsa, 2 Haziran günü sonunda kapanacak'tı erken kapandı.

11. 06BABA14

06BABA14 User

yeni konu açmadan burdan bende bir soru sormak ıstıtorum güç hırsıızı gemısının nereye attıgını neden goremıyoruz zombili şafak görünmüyor ama güç hırsızının nerde cıktıgı butun harıtalardan gorunmesı gerekmez mı yada aslıdna gorunuyor ama hata mı var ?

12. BIRAKTI

BIRAKTI User

yazıyor nereye attıgı biraz önce 23-1 e attı güç hırsızı

13. BIRAKTI

BIRAKTI User

etkinlik sıralamasına baktığınızda görüyorsunuz oradan takip edeceksiniz 100 zombi şafagı kesilince serverde çıkıyor

14. 06BABA14

06BABA14 User

ben pc basında oldugum halde yazmadı bır sıkıntı var dıye dusundum yazıyorsa demekkı benım dıkkatımden kacmıs dıyecegım :) bir sonrakını gorene kadar tşk ler .

15. BIRAKTI

BIRAKTI User

ben 22-2 de geziyorsum 23-1 e atanı yazdı gördüm ama gitmedim:)

16. karaborsada neden sandık anahtarı yok?

17. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Bu konuda bilgimiz bulunmamaktadır. Ancak her etkinlikte karaborsada gülle sandık vs itemler olacak diye bir kaide bulunmamaktadır.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.