sandık açıldı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ali*BaBa*S55 tarafından 19 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. her sandık açtığımda ekranı kaplaycak şekilde ''sandık açıldı'' uyarısı görmek sıkıcı. çünkü sandığı açar açmaz hızlıca ilerlemek istiyorum ya da yanında bir başka sandık ya da pır var onlara tıklayacam ama bu uyarı ekranın yüzünden yavaşlıyorum. ekranın daha üst kısmına ve daha küçük bir pencerede gözükebilir.

2. oyunu oynadığınız çözünürlükle alakalıdır o ben 800x600 ile oynuyorum uyarı büyük değil orta boylu geliyor ve ekranda en fazla 6 sn duruyor ondanda bişey olmaz yani

3. 6 sn diyorsun arkadaş ne yani her sandık açmamda 6 saniye durmalımıyım? şu anda 1000 e yakın sandık açıyor pır topluyorum her açmamda ki 6 sn durmanın önemini bilmediğine göre sen hiç sandık açmıyorsundur. ayrıca bende 800*600 boyutunda oynuyorum.

4. ben yeterince sandık açıyorum ama o 6 sn benim için önemli değil sandıktan çıkan önemli o bilgilendirme penceresi hep vardı bundan sonra gideceğinide zannetmem k.gelsin

5. şimdi önemli de olsa önemsizde olsa ben burda bir sorunu dile getirmişim ama senin gibi böyle düşünenler yüzünden bu oyunda bir çok problem asla düzeltilmiyor. hele ki bu oyunda gülle rampasında 0.21 sn daha sık sıkabilmek için yüzbinlerce inci harcayan birinin 3-5 saniyenin önemini kavramayaması da çok tuhaf. sen bu şekilde düşünemeye ve oyanamaya devam et bakalım sanada k.g.