Salma Omurga

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve JUDGE*DARKLORD*2[o9] tarafından 13 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. herkese merhaba birkaç sorum olacak.Bu konuyu bikaç yerde gördüm ama cevaplar tatmin etmedi.daha doğrusu denildiği gibiyse neden oyunda yazılar farklı anlayamadım.
    Forumda gördüğüm şey şu.salma omurga geminin genel hızını arttırmaz.sadece gemide çok top varsa hız düğümünü arttırır gibisinden bişiler.
    Salma omurga:
    Geminin hızını arttırır.sadece gemi normal ve hasarlı olduğu durumda etkilidir.
    Öncelikle burdaki normalden kasıt nedir?
    2.si yeteneklerdeki rüzgarın arkadaşı ve bodoslamadan farkı ne?
    O ikisinde herzaman arttırır diyor,salma omurgada normal ve hasarlıyken diyor.
    Şimdi burda düğümlü falan açıklama yapmayın ben anlamıyorum onu.bu sebebden adminler bana açıklama yapsın.diğer 2 si gibi buda(full tamirli ve yelkenlerin 3de varken)dediği hız miktarıda gemi gidişini hızlandıracak mı?yani süresini tuttuğumda diğer 2sinde hep gidiş süresi belli bir miktar azaldı bunu gördüm.salma omurgadada bunu görecekmiyim?

2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

butun sorulariniz cevabi suan oyundaki hiz ile alakali hersey geminizin hizini etkilemektedir o yuzden eger geminizi son hiza getirmek istiyorsaniz hepsini yapmak zorundasiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.