Salma Omurga ve rüzgarın arkadaşı?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cipetpet-2 tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Arkadaşlar sizler gemilerinizde salma omurga ve rüzgarın arkadasına yer veriyormusunuz ?

yetenekler sıfırlanabiliyor diye ben nasıl olsa uzun bi süre pırıltı kasıcam bana hız lazım deyip rüzgarın arkadaşı yoluna yürüdüm.Dümen bodoslaması zaten her gemide muhakkak olması gereken şey.

Ancak salma omurga konusunda düşüncelerim var geminin canı fullken etki ediyormu.Ve kaleler yetenekler gibi sıfırlanabiliyormu.Yani inci kasma işlemim bitene kadar kullanayım sonra sıfırlayım incilerim geri gelsin yeniden yapılandırayım gibi bişey var mı ?

Salma omurga normalde gereklimi

2. 70 hız veriyo ve gerekli ama geri alamazsın incilerini . yelkenler düşene kadar etkisini gösteriyo pır toplicaksan bence ac

3. kalelerde olması gereken olanları yazayım
    ön: rampa, zırhlı gövde, salma omurga
    orta: barutluk, sekstand, alet deposu ( tamiri hızlandıran yetenek adını yanlış yazmış olbilriim)
    arka:top yerleri, bodoslama, üçüncüsü sana kalmış benim kararım roket ustası
    vudu: vudu serabı, Güçlendirilmiş tılsım mücevherleri, tılsım soketi( vudu kalesi kişiden kişiye değişir bu benim seçimim)

eğer pırıltı toplayacaksan hıza vermen daha mantıklı ve sıfırlayaibliyorsun ancak kalelerde sıfırlama incimi geri alıp başka bir şeye vereyim diye bir şey yok. Bir kaleyi açtığın zaman hep sende kalıyor ancak istemessen kullanmayabilirsin.
    yazdığım kaleler kesin ve kesin olması gereken kalelerdir