saldır ve saldırı iptal et butonu sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ali*BaBa*S55 tarafından 16 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunda kaç aydır saldır ve saldırı iptal et butonlarında çok can sıkıcı bir durum var.
    ne zaman bunlardan birine tıklasam gök ateşi ya da tılsım vb bir item kullanmış gibi bir çember dönüyor. zaten herke biliyordur ne demek istediğimi. yani dile getirmiyoruz diye hiç düzeltmeyi düşünmüyor musunuz acaba?

neden yazıyorum çünkü bu sorun oyunda az da olsa bir yavaşlatmaya neden oluyor.
    birine saldırırken ben klavyeden F tuşuna basardım hızlıca ama bu sorun başladığından beri F tuşuyla bir seferde saldıramıyorum. çok yavaş.
    lütfen önemsiz görmeyin ve bu sorunu da bir an önce çözüme kavuşturun.

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

en son yapılan güncelleştirmelerden sonra bu şekilde ayarlanmıştır bir değişikliğe gidileceği henüz söz konusu değildir.eğer isterseniz bu isteğinizi fikir havuzu ve öneriler bölümünde yeniden açınız biz tekrardan ileteceğiz ama tabiki de bu yapılacağı anlamına gelmez.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.