Sal gemiyi çayıra BİGPOİNT kayıra

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _KOCASEYİT_ tarafından 21 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pır toplayacağım, harita yapacağısm, altın kasacağım, sandık açacağım,ışıkta kasılacağım diye Saatlerce bilgisayarın karşısında otur, ve üç beş seneni bu oyunda gelişmek için çabala sonuç; Kilo al, göz sağlığını kaybet, işe gitme, sosyal ilişkileri bitir, EE BEN KERİZMİYİM? Aynen kerizim hemde tescilli KERİZ, elin oğlu bir bot indiriyor; Bot nasılsa Pır topluyor, harita yapıyor, altın kasıyor, sandık açıyor, ,ışıkta kasılıyor bot kuranda geliyor biriken mojosunu atıyor biriken inci ile malzeme alıyor altın ile pazara el koyuyor yarım saat bilemeden bir saat takılıh ekşiınını yapıyor sonra sal gemiyi çayıra BİGPOİNT kayıra . Benim saf masum köylü çocuğuda suporta yazsın form a yazsın bot var diye nasılsa kerizim ya cevap hep aynı manuel müdahele edilemiyor, cevabı yedik gitti.
    ARKADAŞ BEN KERİZMİYİM YADA BENİM GİBİLER KERİZMİ? HE BİGRATRON! CEVAP

TR-2_vatansağolsun23 bunu beğendi.
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba
    Yakında kapanacaklar, lütfen birazcık daha sabredelim beraber.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Nisan 2016
    _ђрφттεѓ_§к® ve Minguinho bunu beğendi.
  3. Minguinho

Minguinho Guest

Burada af dileyenleri çok çabuk unuttunuz!Ayrıca ne olursa olsun üslubunuza dikkat etmelisiniz.

●ђр● bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.