Şaka mı bu?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NavySEaL tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşım alanlar var ama vermiyor ilk çıkaran alıyor inciyi

2. bigpatron yazmış okudum %3 hasar 7.5mil darbe indiricez buda 75 defa atış yapmamış gerekiyor. imkansız bir şey ve ş......lık kalabalık gördümmü kesmem ben iyice elimizdeki malzemeleri bitiriyorlar bu ne ya

3. 61_sena_61

61_sena_61 User

ne demek öyle bir şey yok :) etkinlik ss de yazıyor dikkatli bak.

4. Etkinlik NPC'lerinden ne ödüller alabiliriz?
    Penelope'den ödül olarak Lanetli Ruh alırsınız. Bu ödülün miktarı, Penelope'ye ne kadar hasar verdiğinize göre değişir. Herhangi bir miktarda ödül almaya hak kazanmak için, en az %15 hasar vermeniz şarttır.

Odysseus'dan ödül olarak Işık Yayan Ruh ve kristal alırsınız. Bu ödüllerin miktarı, ne kadar hasar verdiğinize göre değişir.

Siren'lerden ödül olarak ne kadar hasar verdiğinize bağlı olarak inci ve Işık Yayan Ruh alırsınız ancak ruhlara ulaşmak için Sirenlere en az %5 hasar vermeniz gerekir.

Vantuzlar, batıran en son atışı yapan oyuncuya kristal, 30`luk top, mojo ve barut gibi ödüller verir.

Sonunda, Calypso inci bırakır. Bu ödülün miktarı, Calypso'ya ne kadar hasar verdiğinize göre değişir.

Tüm NPC'ler ayrıca ödül olarak fazladan TP de verir.

1 haftadır duran etkinlik sss de yazmıyor öyle bir şey benle iddaalaşma. 1 saat önce bigpatro etkinlik duyurularında yazmış
    Selam Korsanlar

Etkinliğin ikinci yarısı başlamıştır.

Ek ödül olarak Calypso'ya en fazla hasar veren oyuncu 12 Level bir mücevher alacaktır.

Ayrıca Calypso'dan inci ve tp ödülü alabilmek için Calypso'ya en az %3 hasar vermeniz gerekmektedir.

Seafight Ekibiniz

böyle bir değişiklik yapılmasının altında ben kötü niyet ararım. para basıp gülle alaçam ve bana koca bir hiç veriçek. müsrüflük bu

inci almamız için 1 clypsoyu 27 kişi kesmesi lazım. kritik hasar verdiğimiz için. yani 28 kişi olsa 28 kişi sıktığı gülle koça bir hiç olarak gideçek. 28 kişi 560bin gülle sıkaçak 500bin gülle 35 lira her clypsoda çöpe gideçek.

5. GÖLGE

GÖLGE User

Calypsodaki azami limitin kaldırılması lazım, başta ne yazıldıysa o olmalı %3 limit nedir ya ? Sadece hasarı en yüksek olanlar mı alsın inci ötekiler ne olacak??

6. clypsoyu cıkrana yanındaki 5 gemi 20 şer bin inci alacak o kadar. 250milyon npc 100bin inci vericek

7. Legolas™

Legolas™ User

gördüğüm en kötü event

8. Katılıyorum

9. xperia35

xperia35 User

bu etkinliktende inci kasamıcaz anlaşılan

10. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

sisteme %3 hasar vermelisiniz.

Konu Durumu: